Biden'dan İlk Açıklama!

ABD'de 59. Başkanlık seçimlerinde Demokrat aday Joe Biden, seçim neticelerinin zaman alacağını ifade ederek, 'Şu an geldiğimiz noktada kendimizi gerçekten iyi hissediyoruz.' diye konuştu.

04.11.2020-08:56 - (Son Güncelleme: 04.11.2020-10:22) Biden'dan İlk Açıklama!

ABD genelinde oy sayımı devam ederken Joe Biden, olduğu Delaware eyaleti Wilmington’da kameraların karşısına çıkarak seçmenlerine kısa bir açıklama yaptı.

'Bu gece, bu seçimi kazanmak için doğru yolda olduğumuzu söylemeye geldim.' diye konuşan Joe Biden, 'Hiç görülmemiş bir şekilde yapılan erken oylama nedeniyle sonucun zaman alacağını biliyorduk. Sayımlar bitene kadar sabırlı olmalıyız.' dedi.

Demokrat aday Joe Biden, Arizona ile Minnesota’yı kazanma hususunda kendilerine güvendiklerini ifade ederek, Georgia, Wisconsin ile Michigan eyaletleri üzerinde de güzel hisleri olduğunu belirten ve Pennsylvania’yı da kazanacaklarını öne sürdü.

Seçim sonuçları hususunda pozitif olduğunu ifade eden Joe Biden, 'Bu seçimi kimin kazandığını ilan etmek benim veya Donald Trump’ın işi değil, buna Amerikan halkı karar verecek. İnancınızı koruyun.' diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal