Beyoğlu’nda Kan Bağışı Seferberliği Oldu

İstanbul Beyoğlu’nda anlamlı bir bağış organize edildi. ‘Kan Ver Hayat Kurtar' sloganıyla bağış kampanyası gerçekleştirildi. Gerçekleşen kampanyaya salgın sürecinde büyük bir özveriyle çalışan 600 belediye personeli kan bağışında bulundu.

03.04.2021-16:33 - (Son Güncelleme: 03.04.2021-16:49) Beyoğlu’nda Kan Bağışı Seferberliği Oldu

Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Türk Kızılay'ı iş birliğinde ‘Kan Ver Hayat Kurtar’ sloganıyla kan bağışı kampanyası gerçekleştirdi. Koronavirüs salgını sürecinde disiplinli bir şekilde çalışan belediye çalışanları, kan bağışı yapılması konusunda teklifte bulundu. Personelin isteğini geri çevirmeyen Beyoğlu Belediyesi ve Türk Kızılay’ı da harekete geçerek kan bağışı kampanyası başlattı. 

Belediye çalışanlarının desteği ile gerçekleştirilen kampanyada, 600’ü aşkın personel kan verdi. ‘Kan Ver Hayat Kurtar’ sloganıyla düzenlenen kan verme işlemi, bu akşam saat 20.00’ye kadar devam edecek. 

SON DERECE BÜYÜK GÖREVLER ÜSTLENDİLER 

Bu süreçte kan stoklarında da sıkıntı olduğunu söyleyen Beyoğlu Kızılay Şube Başkanı Dr. Ömer Akçağıl: 

‘Pandeminin başından beri gerek temizlik işleri olarak gerek fen işleri olarak sahanın korunmasında sahanın temizliğinde son derece büyük görevler üstlendiler. Ve sonunda özverili olarak da bir de kan kampanyası yaparak, kan bağışlayarak bu hizmetlerine tekrar devam etmek istediler. Biz de Kızılay olarak destek vererek Sayın Beyoğlu Belediye Başkanımız Haydar Ali Yıldız Bey’in de desteğiyle birlikte büyük bir katılımla saha personelimizle kan bağışı kampanyası düzenliyoruz. Şu anda önemli derecede stoklarda da bazen sıkıntı olduğu için büyük bir katlı sağlamış olacaklar’ şeklinde konuştu. 

‘KAN VERDİĞİM ZAMAN VÜCUDUMDA HAFİFLİK HİSSEDİYORUM’ 

Düzenli bir şekilde kan verdiğini söyleyen saha personeli: ‘Bize bu imkanı sağlayan herkese çok teşekkür ediyoruz. Kan vermek gerçekten güzel bir şey. Ben kendi şahsım adına kan verdiğim zaman vücudumda bir dirilik, hafiflik hissediyorum. Verdiğim kanın da faydalı olmasını diliyorum’ dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal