Beyaz Renk Elbise Modelleri

Hem günlük hayatta hem de özel geceler beyaz renk elbise modelleri tercih edebilirsiniz. Peki, bu elbiseleri hangi kadınlar tercih etmeli? Nasıl kombinler yaparak daha modern görünebiliriz? Merak ettiklerinizi haberimizde bulabilirsiniz.

09.06.2020-12:14 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-12:13) Beyaz Renk Elbise Modelleri

2020/2021 sezonunun en popüler rengi beyaz. Tüm parçalarda beyaz renk ön plana çıktığı gibi elbiselerde de kullanılıyor.

Beyaz Elbise Nerede Giyilmeli?

Beyaz elbiseler hem günlük hayatta hem de özel günlerde tercih edebileceğiniz oldukça hoş tasarımlara sahiptir. Düğünler dışında beyaz abiye elbiseler tercih edebilir ve katıldığınız davetlerde dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Günlük hayatta beyaz elbise tercih etmesi gereken kadınlar esmer ve buğday tenli kadınlardır. Beyaz elbiseler beyaz tenli kadınların üzerinde sönük kalacağı için istediğiniz görünümü elde edemezsiniz.

Günlük beyaz elbise modellerini iş yerinde, arkadaş buluşmasında, sevgilinizin ailesiyle tanışmaya giderken giyebilirsiniz. Hem zarif hem de spor görünen elbiselerle kombin yapmak da kolaydır. Tamamen beyaz parçalar tercih ederek bile aradığınız görünümü elde edebilirsiniz. Özel günlerde tercih edeceğiniz beyaz elbiseleri yılbaşı gecesinde, doğum günlerinde, mezuniyet balosunda giyebilirsiniz.

Beyaz Elbise Trendleri Neler?

Beyaz renk elbise modelleri bu sezonun en popüler parçaları arasında yer alıyor. Beyaz uzun abiyeler ön plana çıktığı gibi mini ve midi boyları da tercih edebilirsiniz. Modern bir görünüm kazanmak istiyorsanız uzun, saten beyaz elbiseler tam size göre. Sezonun en şık modellerinden olan bu elbiselerde yırtmaç detayları kullanılıyor. Esmer kadınlar için doğru bir seçim olacak yırtmaçlı elbiselerle istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz.

Yeni sezonun modern tasarımlarından biri de mini boy beyaz elbiseler. Bu elbiseleri şık bir akşam yemeğinde tercih edebilir, dilerseniz mezuniyet balosunda da kullanabilirsiniz. Yaka formu genelde tek omuz olarak kullanılan elbise modelleri arasında ip askılı, tek kollu, volanlı, transparan kollu modeller de yer alıyor. Mini eteklerde kullanılan mini yırtmaçlar da bu yılın en sevilen dokunuşlarından biri.

Hangi Kadınlar Beyaz Elbise Giymeli?

Beyaz elbise kilolu göstereceği için zayıf kadınların tercih etmesi gerekiyor. Beyaz renk her kadını olduğundan daha hacimli gösterir. Bu nedenle seçeceğiniz elbisenin formunu doğru belirlemeniz gerekiyor. Omuzlarınız geniş ve büyük göğüslere sahipseniz V yaka formunda beyaz elbise seçebilirsiniz. Basen bölgeniz genişse dökümlü etekleri tercih edebilirsiniz.

Sezonun en popüler parçalarından fırfırlı, volanlı ve dökümlü beyaz elbise modelleri olduğunuzdan daha kilolu görünmenize sebep olur. Bu elbiseleri ne kadar beğensek de normalden zayıf kadınların seçimleri arasında olmalı.

Beyaz Elbise Kombini Nasıl Yapılır?

Beyaz renk elbise modelleri ile kombin yaparken takılarınızı gösterişli seçebilirsiniz. Sallantılı küpeler ve büyük taşlı kolyeler tam bu elbiselere göre. Ayakkabı seçiminiz yüksek topuklu ayakkabılar olmalıdır. Şeffaf ayakkabılar modern bir görünüm elde etmenizi sağlar. Çanta seçiminizi şeffafa yapabilir veya renk kullanmak istiyorsanız pembe, nude renklerde çanta tercih edebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal