Beşiktaş'ta Dönen İsimler Karantinaya Alındı

Beşiktaş'ta yurt dışında bulunan Kevin Prince Boateng, Jeremain Lens, Adem Ljajic, Victor Ruiz ve Pedro Rebocho dün dönüş yaptı.

05.05.2020-16:46 - (Son Güncelleme: 05.05.2020-16:36) Beşiktaş'ta Dönen İsimler Karantinaya Alındı
Çalışmalarına 15 gün önce ekipler halinde start veren Beşiktaş'ta yurt dışında olan 5 oyuncu Türkiye'ye döndü ve Güngören'de yer alan KYK yurdunda 14 günlük karantina altında tutuluyorlar.



Coronavirüs sebebiyle ara verilen liglerin haziran ayında tekrardan oynanmaya başlamasının gündeme oturmasıyla beraber antrenmanlara ekipler halinde başlayan siyah beyazlılarda yurt dışında olan 5 futbolcu Türkiye'ye döndü. Boateng, Ljajic, Victor Ruiz, Lens ve N'Koudou, ayrı ayrı Türkiye'ye gelirken, bu oyuncular Güngören'de yer alan KYK yurdunda karantina altında şuan. 14 günlük zorunlu karantina zamanını burada geçirecek olan 5 oyuncu, karantinanın sonrasında evlerine gidicek ve idman yapan ekiplere katılacak.



Beşiktaşlı hocalar, karantinada olan 5 oyuncunun, yurtta kalacakları zaman boyunca form tutması için program verirken, bu futbolcularında da takibi her gün yapılacak..
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal