Beşiktaş'ın eski yıldızı Talisca'dan efsane gol! Son saniyede frikikten topu ağlara gönderdi

Beşiktaş’ın Brezilyalı eski yıldızı Anderson Talisca’dan efsane bir gol geldi. Yıldız futbolcu son saniyede frikikten topu ağlara gönderdi. Sosyal medya bu golü konuşuyor.

29.05.2022-13:21 - (Son Güncelleme: 29.05.2022-13:21) Beşiktaş'ın eski yıldızı Talisca'dan efsane gol! Son saniyede frikikten topu ağlara gönderdi

Süper Lig’de bir dönem Beşiktaş formasını giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Anderson Talisca, şu sıralarda formasını giydiği Ah Nasr takımındaki performasıyla göz doldurmaya devam ediyor. Dün oynanan Ah Ahli maçının son saniyesinde kazanılan frikik sonrası topun başına geçen yıldız futbolcu son saniyede attığı golle takımına 1 puan getirmeyi başardı. 90+5’te topu ağlara göndere Talisca attığı golle sosyal medyayı salladı.

Talisca gol

Beşiktaş'ın eski yıldızı Talisca'dan efsane gol

Spor Toto Süper Lig’de 2016-2017 ve 2017-2018 sezonlarında Beşiktaş formasını giyen ve bu süre içerisinde siyah beyazlı taraftarın sevgilisi olan Anderson Talisca, şu sıralarda kariyerine Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Nasr'da devam ediyor. Ligin 28. haftasında Al Ahli deplasmanına çıkan Al Nasr’ın 90+5’te kazandığı serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Brezilyalı yıldız şık bir vuruşla son saniyede topu ağlara gönderdi.

Talisca gol

25 metreden attığı gol sonrası takımına beraberliği getiren Anderson Talisca, attığı gol sonrasında rakip takım taraftarlarına karşı ‘’Sus’’ işareti yaptı. Brezilyalı yıldızın efsane golü sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu.

Talisca gol

Anderson Talisca, transfer döneminin başlamasına kısa bir süre kala eski takımı Beşiktaş ile gelecek sezon Devler Ligi elemelerinde mücadele edecek olan Fenerbahçe’nin gündeminde yer alıyor.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal