Belçikalı Yıldız Eden Hazard Oynamak İstediği Takımı Açıkladı!

Chelsea'nin dünyaca ünlü oyuncusu Eden Hazard hayalindeki takımı açıkladı. Hazard, "Real Madrid dünyanın en iyi kulübü. Size yalan söylemeyeceğim. Real'de oynamak çocukluğumdan beri en büyük hayalim ve eğer bir hayaliniz varsa bunu gerçekleştirmek arzularsınız" dedi.

08.10.2018-19:12 - (Son Güncelleme: 08.10.2018-19:07) Belçikalı Yıldız Eden Hazard Oynamak İstediği Takımı Açıkladı!

Chelsea'nin Belçikalı hücum futbolcusu Eden Hazard'ın aklı, bu sezonki müthiş performansına karşın halen İspanyol devi Real Madrid'deymiş gibi görünüyor. Daha önce yaptığı konuşmalarda bir gün Real Madrid'de oynamak istediğini pek çok defa söyleyen 27 yaşındaki yıldız oyuncu, bu arzusunu bir defa daha tekrarladı.

"REAL MADRİD DÜNYANIN EN İYİ TAKIMI"

Takımının Southampton'ı 3-0 mağlup ettiği karşılaşmanın sonrasında medya mensuplarının sorularını cevaplayan Hazard, Real'le alakalı olarak şunları ifade etti: "Real Madrid dünyanın en iyi kulübü. Size yalan söylemeyeceğim. Real'de oynamak çocukluğumdan beri en büyük hayalim ve eğer bir hayaliniz varsa bunu gerçekleştirmek arzularsınız."

SÖZLEŞMESİ 2020'DE BİTİYOR

Takımı ile olan sözleşmesi 2020 yazında bitecek olan Hazard, geride bıraktığımız günlerde yaptığı bir konuşmada da 2018 Dünya Kupası'nın ardından Chelsea idarecileri ile bir araya gelerek Real'e transferini görüştüklerini söylemişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal