BBP Lideri Mustafa Destici'den Farklı Bedelli Askerlik Önerisi

BBP Lideri Mustafa Destici seçim sonuçlarını değerlendirdi. Öncelikle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tebrik eden Destici, bedelli askerlik konusunda ise gelir seviyesine göre herkesin farklı bedel ödemesi gerektiğini söyledi.

27.06.2018-16:36 - (Son Güncelleme: 27.06.2018-16:27) BBP Lideri Mustafa Destici'den Farklı Bedelli Askerlik Önerisi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, bedelli askerliğe ilkesel olarak karşı durduklarını söyleyerek, "Askere alma hususunda bir yığılma olduğu belli. Bu aşamada lazım gibi geliyor ancak kamuoyuna yansıyan rakamları kesinlikle kabul etmiyoruz. Bedelli askerliğin ücreti, gelir seviyesine göre tespit edilmelidir." dedi.

MHP LİDERİ BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR

BBP Genel Merkezi'nde yaptığı basın toplantısında açıklamalar yapan Destici, seçim sonuçları ve gündemdeki meseleleri değerlendirdi. Destici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı seçim sonucundan sebeple tebrik edip, başarı dileyerek, "MHP lideri Devlet Bahçeli'ye 15 Temmuz darbe girişiminin sonrasında yaptığı siyasi hamleler sebebiyle teşekkür ediyorum, Bahçeli'nin bu dönemdeki demokrasiye faydasını bugün Meclis temsilindeki adaletin hemen hemen yüzde 100'e varmasından da görebiliyoruz." dedi.

"HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAK"

BBP olarak yeni sistemin tam manası ile uygulanması için herkesin üzerine düşen vazifeyi yapacağını söyleyen Destici, "Soydaşlarımıza, dindaşlarımıza tüm mazlumlara yardım etmeyi sürdüreceğiz." diye konuştu.

"BU VEBAL CHP'NİN SIRTINDADIR"

Destici, HDP'nin barajı geçmesinde CHP oylarının katkısı olduğunu iddia ederek, "CHP'den HDP'ye oyların gittiğini görüyoruz. Bunu hem Kılıçdaroğlu'nun hem de Kandil'in açıklamalarıyla onayladılar. CHP açıktan HDP'yi barajı aşma operasyonu gerçekleştirdi. Artık HDP'nin attığı her olumsuz adımın faturası CHP'ye de çıkacaktır. Bu vebal CHP'nin omzundadır." açıklamasında bulundu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal