Bayern Münihli Coman, Hakan Çalhanoğlu'na Yumruk Atmaya Çalıştı! İşte O Anlar!

Dün gece Milan ile Bayern Münih arasında oynanan dostluk maçında gerilimli anlar yaşandı.. Coman, Milli oyuncumuza yumruk atmaya çalıştı. İşte o anlar..

25.07.2019-09:58 - (Son Güncelleme: 25.07.2019-09:46)

Milan ile Bayern Münih arasında oynanan maç gerilimli anlara sahne oldu. Milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu ile Coman arasında yaşanan gerginlik maçın önüne geçti.

Uluslararası şampiyonlar kupası'nda karşı karşıya gelen iki dünya devi dün gece saat TSİ 04.00'da karşı karşıya geldiler.. Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun 90 dakika sahada kaldığı maç, Bayern Münih'in 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.. Fakat maçtan çok yaşanan olay karşılaşmaya damga vurdu.. Maçın 49. dakikasında Coman topla birlikte ilerlerken Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu rakibi Coman'ı sert bir müdahaleyle yere düşürdü.. Coman bu harekete çok sinirlenirken aniden yerden kalkarak Hakan Çalhanoğlu'na fiziki müdahalede bulunmak için harekete geçti.. Tam o sırada takım arkadaşı David Alaba araya girerek genç oyuncuyu sakinleştirdi.. Bu pozisyondan sonra sarı kart gören Hakan Çalhanoğlu rakibinden özür diledi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal