Batuhan Karadeniz: 'En Büyük Yanlışı Türk Milletine Yaptım'

Kariyerini TFF 2. Lig takımmlarından Tuzlaspor'da devam ettiren forvet oyuncusu Batuhan Karadeniz, bir Instagram canlı yayınında kendisi hakkında merak edilen sorulara cevap verdi.

20.04.2020-09:41 - (Son Güncelleme: 20.04.2020-09:36) Batuhan Karadeniz: 'En Büyük Yanlışı Türk Milletine Yaptım'
Kariyerini TFF 2. Lig takımmlarından Tuzlaspor'da devam ettiren forvet oyuncusu Batuhan Karadeniz, bir Instagram canlı yayınında kendisi  hakkında merak edilen sorulara cevap verdi.

Batuhan, yeni tip coronavirüs (Covid-19) pandemisi sebebiyle evde geçen günlerinden bahsederken, "Evde çalışmalarıma devam ediyor ve bir an önce işime dönmek istiyorum. Bu zorlu şartlar altında mutlu kalmaya çalışıyoruz. Ligler açıldığında nasıl bir performans sergileyeğimizi bilemiyoruz tabii, sonuçta evde kısıtlı bir şekilde çalışıyoruz. Beslenmeme ve formda kalmaya dikkat ediyorum." ifadelerini kullandı.

"Hayatımdaki en büyük yanlışı Türk milletine yaptım"

Futbol hayatı boyunca doğru olmayan şeyler yaptığından bahseden Batuhan, "Zamanında yanlışar yapmadım mı? Yaptım. Ama ne takım arkadaşlarıma, ne de bir teknik direktörüme yanlış yaptım. Benim tek yanlışım milletimize oldu. O zamanlarki cahiliyet dönemim olmasaydı, milli formayı uzun yıllar giyebilecek ve uzun yıllar Milli Takımı forvet arayışına sokmayacak bir oyuncuydum. Bu benim hayatım boyunca en büyük pişmanlığım olacak. Ama ben hiçbir şey için geç olmadığına inanıyorum. Çalışmalarımı da en iyi şekilde sürdürmeye çalışıyorum. Tekrar başarabileceğime inandığım için son çırpınışları yapıyorum." dedi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal