Batalla ve Faty Türkiye’nin Euro 2024 Adaylığına Destek Verdi!

Geçtiğimiz sezon Bursaspor forması giyen Pablo Martin Batalla ile Ricardo Faty, Türkiye'nin EURO 2024 adaylığına destek verdi.

23.06.2018-09:38 - (Son Güncelleme: 23.06.2018-09:36) Batalla ve Faty Türkiye’nin Euro 2024 Adaylığına Destek Verdi!

Türkiye'nin EURO 2024 adaylığına ilişkin oluşturulan sosyal medya hesaplarındaki videoda açıklamaları yer alan Batalla ve Faty, turnuvanın Türkiye'de gerçekleşmesi gerektiğini belirtti.

Arjantinli oyuncu Batalla, Türkiye'nin güzel plajlara, yemeklere ve turistik yerlere sahip olduğunu vurgulayarak, "Hepsinden fazlası kendi deneyimlerime dayanarak belirmeliyim ki, Türkiye, yabancılara çok iyi davranan ve turistleri seven bir halka sahip. Bundan dolayı da yurt dışından gelecek misafirlere kendilerini burada rahat hissettireceğini düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Üç yıldır yaşadığı Türkiye'nin çok güzel bir ülke olduğunu ifade eden Senegalli oyuncu Faty ise "Büyük bir ülke ve yapılacak çok farklı şeyler var. Bilindiği gibi yemekleri çok güzel. Pek çok stat yapıldı. Türkiye'de futbol çok seviliyor. Özellikle de Avrupa'da oynanan karşılaşmalarda bu sevgiyi görmek mümkün." dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal