Başkan Erdoğan'dan CHP'ye Sert Kanal İstanbul Tepkisi! Tehdit Etmek Cehalettir

1915 Çanakkale Köprüsü Son Tabliye Montaj Törenine katılan Başkan Erdoğan, CHP'nin Kanal İstanbul ihalesi hakkında propagandalarına cevap verdi.

13.11.2021-15:51 - (Son Güncelleme: 13.11.2021-16:21)

Çanakkale’de gerçekleşen 1915 Çanakkale Köprüsü Son Tabliye Montaj Törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hem 1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili konuştu hem de Kanal İstanbul projesine değindi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale'de yaptığı açıklamada, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu, büyükelçilere yazdığı 'Kanal İstanbul' mektubu üzerinden eleştirerek, ‘İhaleye girecek ülkeleri tehdit etmek cehalettir.’ dedi.

KANAL İSTANBUL İHALESİNE GİRECEK ÜLKELERİ TEHDİT ETMEK CEHALETTİR

Sevgili milletime sesleniyorum. İkide bir ana muhalefet özellikle dünyaya seslenerek, büyükelçileri toplayarak, ‘Sakın Kanal İstanbul'a girmeyin, paralarını alamazlar’ diyor. Devletlerde süreklilik esastır. Zaten bunların iktidar yüzü görmeye imkanları olmayacak. Milletim onlara böyle bir fırsatı vermez. Bu muhalefetin bir defa 2023'te iktidarı almak gibi imkanları da olmayacak. Dünyayı bu şekilde tehdit etmek, devletlerin sürekliliğini bir kenara koyarak paranızı alamazsınız gibi bir yaklaşıma girmeleri, bunların devlet yönetimine ne kadar cahil olduklarının ifadesidir. Bunların şu anda başkanlığını elinde bulundurdukları belediyelerde ne yapıyorlar, bir kere bunlara bakın. Ucuz su, elektrik sözleri, hangisini tuttular. Altyapı ile ilgili ne yaptılar?

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal