Başkan Erdoğan Letonya Maçını Statta İzleyecek

2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde Milli Takım'ımız Letonya'yı ağırlayacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da oynanacak maçı yerinden takip edecek.

30.03.2021-17:07 - (Son Güncelleme: 30.03.2021-17:07) Başkan Erdoğan Letonya Maçını Statta İzleyecek

A Milli Takım'ın 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde bu akşam oynayacağı Letonya maçını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'daki karşılaşmayı yerinde takip edecek.

Milli Takım'ın Hollanda'yı 4-2 mağlup ettiği maç sonrası karşılaşmada 3 gol atan takım kaptanı Burak Yılmaz ile konuşmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yıldız oyuncunun attığı frikik golüne övgüler yağdırmıştı. Burak Yılmaz; 'Sizleri de aramızda görmek istiyoruz. Sizin bizimle olmanız bize çok büyük güç olur. Çok mutlu oluruz.' demişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise golcü oyuncunun bu sözleri üzerine; 'Bundan sonraki maça nasip olursa gelmeye çalışırız inşallah. Bütün arkadaşlara tebriklerimi iletirsen çok mutlu olurum. Allah yar ve yardımcımız olsun.' ifadelerini kullanmıştı.

İLK İKİ MAÇTA GALİBİYET

Milli Takım, bu akşam saat 21.45'te başlayacak mücadelede Letonya'yı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ağırlayacak. Milli Takım, Dünya Kupası elemeleri kapsamında Hollanda'yı 4-2, Norveç'i ise 3-0 yenerek müthiş bir başlangıç yapmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal