Fernando Santos Ronaldo Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri A Grubu'nda Portekiz, Sırbistan maçında Cristiano Ronaldo, şutunu çizgiden çıkaran savunma oyuncusunun ardından hakeme itirazlarda bulundu. Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Fernando Santos konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

30.03.2021-16:45 - (Son Güncelleme: 30.03.2021-16:54) Fernando Santos Ronaldo Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Karşılaşmanın duraklama anlarında Cristiano Ronaldo'nun şutunu Sırbistan savunması çizgi üzerinde müdahale etti ve oyun devam etti. Ronaldo karar sonrası çizgi hakemine itiraz etti ve ardından sarı kart gördü.

Saha içinde çılgına dönen Portekizli futbolcu hakemin kararını protesto ederek kaptanlık pazubandını çıkararak yere bıraktı.

Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Fernando Santos, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Sırbistan ile 2-2 berabere kaldıkları mücadelede Ronaldo'nun gösterdiği tepkiye ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cristiano Ronaldo'un kaptanlığını tartışmanın anlamı yok diyen Santos; 'Hiç kimse tepkisinin güzel olduğunu söylemeyecek ama Ronaldo'nun kaptanlığını tartışmanın bir anlamı yok. O, ulusal bir örnek.' dedi.

'Beni, takım arkadaşlarını veya federasyonu düşüncesiz bir tavırla incitmiş olsaydı bu durumu ele almak zorunda kalırdık. Ancak böyle bir şey olmadı. Ronaldo, kaptanlık pazubandını sonsuza kadar tutacak.' ifadelerinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal