Başbakan Binali Yıldırım: 24 Haziran'da Ülkemizin Her Tarafında Çiçekler Açacak

Başbakan Binali Yıldırım, İzmir'de 24 Haziran genel seçimlerini değerlendirdi. Binali Yıldırım "İnşallah 24 Haziran genel seçimlerinde de ülkemizin her tarafında çiçekler açacak. Yeni dönemde darbe yok, kumpas yok, vesayet yok. Millet var, milletin dediği var" diye konuşma yaptı.

22.04.2018-23:46 - (Son Güncelleme: 22.04.2018-23:43) Başbakan Binali Yıldırım: 24 Haziran'da Ülkemizin Her Tarafında Çiçekler Açacak

İzmir’in Menderes ilçesine bağlı Küner Mahallesi'ni giden Başbakan Binali Yıldırım, kendisini karşılayan halktan bir ailenin çocuğunu kucağına alarak sevdi, çocuklara hediye dağıtarak onları mutlu etti.

Başbakan Binali Yıldırım, mahallede yaptığı konuşmada, 24 Haziran genel seçim kampanyasını Küner'den başlattığını belirterek, "Demokrasi şehidimiz Adnan Menderes'in adını taşıyan Menderes ilçesi Küner'den seçim kampanyasını başlatıyoruz" şeklinde konuştu.

GÜNEŞ MOTEL OLAYIDIR

Siyasetin farklı hizmet etmenin farklı şeyler olduğuna ifade eden Başbakan Yıldırım, şunları ekledi:

"Hizmet yok ise siyaset yapmayacaksın. Mahalle muhtarımız, 24 Haziran'da yüzde 100 oy çıkaracağını söylüyor. Bu kadar cimri olmayın bir kaç tane bırakın. Garibanlara kalsın. Yaz geldi her köşe yeşillendi, çiçek açtı. İnşallah 24 Haziran genel seçimlerinde de ülkemizin her tarafında çiçekler açacak. Her tarafında milletimiz, coşkuyla, sevinçle yeni bir sürecin başlangıcını yapacak. Yeni dönemde darbe yok, kumpas yok, vesayet yok. Millet var, milletin dediği var" ifadelerinde bulundu.

Başbakan Yıldırım, "24 Haziran'da ilklerin vilayeti İzmir bu hesabı en iyi şekilde kapatacak ben hemşerilerime güveniyorum. Kardeşiniz  olarak burada, her zaman yanınızdayım. 780 bin kilometrekarenin her tarafında 81 milyon milletimizin, vatandaşlarımızın hizmetindeyiz, olmayı da sürdüreceğiz"  açıklamasını yaptı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal