Baş Belası Dizisinin Konusu Ne?

Baş Belası dizisi ATV ekranlarında seyirci ile buluşmayı bekliyor. Peki Baş Belası oyuncuları kimler? Baş Belası ne zaman başlıyor?

15.06.2021-12:00 - (Son Güncelleme: 15.06.2021-12:00) Baş Belası Dizisinin Konusu Ne?

Baş Belası dizisi, ilk bölümü ile 20 Haziran Pazar akşamı ATV ekranlarında yayınlanacak. Yönetmenliğini Murat Onbul’un, yapımcılığını ise Fatih Ener Ömeroğlu’nun yaptığı Baş Belası dizisi Pazar akşamı ekrana çıkmaya hazırlanıyor. Baş Belası’nın konusu ve oyuncuları izleyiciler tarafından merak ediliyor.

BAŞ BELASI DİZİ KONUSU

Baş Belası dizisi İpek Gümüşçü (İrem Helvacıoğlu) karakteri etrafında şekilleniyor. İpek Gümüşçü, kendini ailesine adamış bir kadındır. Hayatını derinden sarsan olaylar sonrasında İpek, emniyette psikolog olarak çalışmaya başlar. Dizi, bu gelişmelerden sonra yaşananları konu alır.

İpek çocukluğundan beri polisiyeye meraklıdır. Kadının bu tutkusu onu cinayet baş komiseri olan Şahin Kara (Seçkin Özdemir) ile karşı karşıya getirir. Dizide bu birbirine zıt olan iki karakterin polisiyle maceralarla dolu eğlenceli hikayeleri ekranlara yansıyacak.

DİZİ OYUNCULARI KİMLER?

Seyirciler, Baş Belası dizisinin oyuncularının kim olacağını merak ediyor. Dizinin başrollerini İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir paylaşacak. Dizinin oyuncu kadrosunda; Bülent Düzgünoğlu, Dilara Aksüyek, Neşe Baykent, Buçe Buse Karaman, Yılmaz Kunt, Taner Rumeli, Ali Mert Yavuzcan, Özgür Cem Tuğluk ve Egül Miray Şahin bulunuyor.

İREM HELVACIOĞLU KİMDİR?

Baş Belası’nın İpek’i İrem Helvacıoğlu’nun hayatı diziyi bekleyen seyirciler tarafından araştırılıyor. 'İrem Helvacıoğlu, kaç yaşında, nereli?' sorularının cevabı merak ediliyor.

İrem Helvacıoğlu, 2 Şubat 1990 yılında Almanya’da doğdu. Genç oyuncu, oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde aldı. İlk kez ‘Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’ dizisinde seyirci karşısına çıktı. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl, Güneşin Kızları, Kurtlar Vadisi Pusu, No:309  gibi dizilerde oynadı. 2018’de ‘Sen Anlat Karadeniz’ dizisinde Nefes karakterini canlandırdı. Bu rolü ile büyük beğeni topladı.

Helvacıoğlu, Nefes rolü ile ‘Pantene Altın Kelebek’ ödüllerinde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülüne aday gösterildi. Aynı yıl dizideki partneri ile ‘En İyi Dizi Çifti’ ödülünü kazandı. 2019 yılında ise yine Sen Anlat Karadeniz dizisindeki rolü ile 9. Engelsiz Yaşam Vakfı Ödülleri’nde ‘Yılın En İyi Kadın Oyuncusu’ ödülünü kazandı. Helvacıoğlu; Aşkın Dili, Eflatun, Kızım ve Ben, Babası ve Organik Aşk Hikayeleri filmlerinde de rol aldı.Genç oyuncu şimdi Baş Belası dizisinde canlandıracağı İpek karakteri ile seyirci karşısına çıkmayı bekliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal