Barcelona'nın Yeni Teknik Direktöründen Açıklama!

Barcelona'nın yeni teknik adamı Quique Setien kendisi için yapılan imza töreninde açıklamalar yaptı.

14.01.2020-17:09 - (Son Güncelleme: 14.01.2020-17:00) Barcelona'nın Yeni Teknik Direktöründen Açıklama!

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona teknik adam Ernesto Valverde'nin takımdan ayrılmasının sonrasında ekibini Quique Setien'e emanet etti.

"Valverde için aldığımız karar kendisi için sürpriz değildi"

Quique Setien ile resmi sözleşme yapan Barcelona'da başkan Bartomeu, "Valverde için aldığımız karar kendisi için sürpriz değildi, uzun zamandır zaten bu yönde görüşüyorduk. Sonuçlar iyiydi ancak Barcelona'da bazı dinamiklerin gelişebileceğini de biliyorduk. Değişikliği şimdi yaptık, çünkü sezonun ortasındayız ve bir takviyeye ihtiyacımız ardı. Bu yaptığımız hamle ile Şampiyonlar Ligi'ni ve İspanya'daki kupaları kazanabileceğimizi düşünüyoruz" dedi.

"Dün kendi köyümde inekler arasında yürüyordum"

Barcelona'da hoca olmasının kendisi için büyük bir hayal olduğunu vurgulayan Setien, "Dün kendi köyümde inekler arasında yürüyordum, bugün dünyanın en iyi futbolcularıyla Barcelona'da antrenmana çıkıyorum. Bu duygu inanılmaz"

"En iyi rüyalarımda bile böyle bir şey yaşamayı bekleyemem. Dünyanın en iyi futbolcusu Lionel Messi'yi çalıştıracağım, hala ne yaşadağımın farkında değilim. Barcelona, Messi.."

"Öncelikle Barcelona'ya bana bu şansı vermesinden dolayı minnettarım. Bu benim için büyük bir fırsat. Herkes takımlarımın nasıl oynadığını bilir. Amacım her şeyi kazanmak: La Liga, Şampiyonlar Ligi ve Kral Kupası.. Şu anda çok heyecanlıyım ve bir an önce yarışmasının içerisine girerek Barcelona ile büyük şeyler başarmak istiyorum"

"Valverde'nin Barcelona'da yaptığı çalışmalara büyük bir önem veriyorum. Valverde ile temasa geçmeye çalışacağım ve kendisininşu ana kadar yaptığı çalışmalardan faydalanacağım.Valverde'ye bana La Liga'da lider bir takım bırakmasından dolayı minnettarım"

"Sakı çalışmak, disiplinli olmak en önemli şey. Barcelona'da da hep beraber bunu yapacağız, çok sıkı çalışacağız, disiplinli olacağız. Çok net ve anlaşılabilir fikirlerim var ve yapmak istediklerimi anlamak çok kolay" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal