Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinden üzen haber: Engin Altan Düzyatan ve 3 oyuncu diziye veda ediyor

TRT1'in sevilen ve dönem dizisi olarak ekranda göz dolduran Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, aylarca süren hazırlıklar sonrasında ekrana geldi. Büyük beklentilerle başlayan dizi, TRT’nin de gözdesi bir yapımları arasında yer alıyor. Başarılı oyuncuların yer aldığı diziden üzücü haber geldi. İşte diziye veda eden isimler...

30.04.2022-12:05 - (Son Güncelleme: 30.04.2022-13:38)

TRT1 ekranlarında izleyici karşısına çıkan ve geniş bir izleyici kitlesi olan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astape, Pelin Akil, Cemre Gümeli, Caner Topçu gibi isimler yer alıyor. Bu isimlerin yanı sıra İsmail Filiz, Aytek Şayan ve Emnir Benderlioğlu'da dizide yer alan önemli isimler arasında bulunuyor.

Barbaroslar dizisinden kimler ayrılıyor?

ES Film imzası ile izleyici karşısına çıkan dizi başarılı oyuncu kadrosunun yanı sıra dev prodüksiyonu ile gönülleri fethediyor. Oldukça sevilen diziye ilk olarak güzel oyuncu Pelin Akil veda etti. Şimdi de 31. bölüm ile Oruç Reis karakterine hayat veren Engin Altan Düzyatan'ın diziye veda edeceği öğrenildi.

Barboraslar Akdeniz'in Kılıcı

Bu isimlerin yanı sıra diziden ayrılanlar arasına yeni bir isim daha eklendi. İlk bölümlerden bu yana dizide yer alan ve oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan Cemre Gümeli'de diziye veda edecek isimlerden biri oldu.

Yönetmenliğini Berat Özdoğan'ın yaptığı diziden Pelin Akil, Engin Altan Düzyatan gibi isimler ayrılırken yeni sezonda senaryoya yeni isimler dahil olacak. Dizinin bir sonraki sezona Hayrettin Paşa'nın hikayesi ile devam edeceği düşünülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal