Barbaroslar İlyas öldü mü, ölecek mi? Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı Caner Topçu diziden ayrılıyor mu?

TRT 1 ekranlarının severek izlenen dizisi İlyas öldü mü? Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı Caner Topçu diziye veda mı ediyor? Barbaroslar Akdeniz Kılıcı dizisinin İlyas'ın vurulması sevenlerini üzdü ve ölüp ölmediği merak edilmeye başlanıldı.

15.04.2022-14:23 - (Son Güncelleme: 15.04.2022-14:23) Barbaroslar İlyas öldü mü, ölecek mi? Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı Caner Topçu diziden ayrılıyor mu?
TRT 1 kanalında her Perşembe yeni bölümü ile ekranlarda yerini alan Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisi dün akşam sevenlerini üzdü. İlyas'ın 27 bölümde vurulması diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu. 

İlyas nasıl vuruldu? 

İlyas' ın zindandan kaçması ile tuzağın içine sürüklendi. Mesih Paşa tarafından son bölümde vurulan İlyas diziye veda mı ediyor? İlyas ölecek mi? 

Geçmiş tarihimize bakıldığında İlyas'ın tarihte düşman ile savaş esnasında vurularak şehit olduğu yazmaktadır. Bu şartlarda İlyas'ın 27. bölümde vurulması ile ölmemesi gerekmektedir. 

İzleyiciler sabırsızlıkla yeni bölümü beklemektedir. 21 Nisan Perşembe günü yeni bölümü ile TRT1 ekranlarında Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcını izleyebilirsiniz. 

Barbaroslar İlyas Öldü Mü

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal