Bantlı Gelin Başı Modelleri

Gelinlerin en güzel aksesuarlarından biri olan saç bantları zarif bir görünümün yanı sıra modern bir görünüm elde etmelerini sağlıyor. Peki, sezonun en trend bantlı gelin başı modelleri nasıl? Gelin adaylarının saç bandı hakkında bilmesi gereken tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

09.06.2020-11:52 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-11:51) Bantlı Gelin Başı Modelleri

Gelinlik modelleri bambaşka stillerle karşımıza çıkarken aksesuarlar geçmişten bu yana oldukça değişti.

Trend Saç Bantları Nelerdir?

Saç bantları, taşlı ve işlemeli detaylarla gelin başında kullanılan zarif aksesuarlardır. Sezonun trend bant modelleri arasında inciler, tül detayları ve dantel motifler ön plana çıkıyor. Geçtiğimiz yılların kalın ve gösterişli tokaları bu sezon demode görünmenize sebep olabilir. Eğer saç bandı tercih etmek istiyorsanız ince ve sade tasarımlı bantları kullanmalısınız.

Sezonun en trend parçaları ise tüllü saç bantları. Volueti anımsatan bu saç bantlarının alın bölgesine düşecek şekilde kullanılması modern bir görünüm kazanmanızı sağlayacak. Yeni sezonun bant tüllerinde puantiye kullanılıyor ve geçmişin yansımalarını taşıyan tasarımlar günümüzde uyum sağlıyor.

Saç Bantlı Gelin Başında Nasıl Topuzlar Yapılmalı?

Saç bantlı gelin başı modelleri açık ve toplu saçlar olabiliyor. Gelinlik seçimine göre karar verebileceğiniz saç stilini topuzdan yana kullanıyorsanız saç bantları tercih edebilirsiniz. Gelin başlarında kullanılan topuzların sıkı ve gösterişli olduğu dönemlerin aksine bu yıl dağınık görünümlü saçlar ön plana çıkıyor.

Bantlı topuz modellerinde şişkin topuzlar kullanılıyor ve saçın önüne perçem düşürülüyordu. Bu yıl ise kullanılan bantlar sade ve zarif olduğu için topuz modelleri de bu şekilde tercih ediliyor. Doğal görünümlü ense topuzu, maşalı dağınık topuz modelleri saç bantlarıyla tercih edebileceğiniz modern modellerdir.

Sanç bantlarını geride kullanma modası da artık karşımıza çıkmıyor. Alın bölgesini kapatan ya da direkt alında kullanılan bantlar daha modern görünüyor. İnci bantları alında kullanabilirsiniz. Tüllü saç bantlarını ise kullanırken alın bölgesine düşürerek vintage bir görünüm elde edebilirsiniz.

Bantlı Gelin Başı Makyajı Nasıl Olmalı?

Bu yıl kullanılan saç bantları sade ve zarif modellerdir. Eğer modern görünmek istiyorsanız taşlı bantlardan uzak durmanız gerekiyor. İnci ve tül bantlar zarif bir görünüm kazanmanıza yardımcı olacaktır. Gelin başı modeli kadar dikkat edilmesi gereken diğer detay da gelin makyajıdır.

Tüllü saç bandı alın bölgesine düşürülerek kullanılıyor. Alın bölgesini kapatmanız ve yüzünüzde beyaz bir tülün yer kaplaması sönük kalmasına sebep olabilir. Bu nedenle ruj seçiminiz kırmızı, pembe gibi canlı renkler olmalıdır. İnci bantlar kullanıyorsanız natürel renkleri tercih edebilir ve kusursuz bir görünüm elde edebilirsiniz.

Tesettürlüler Gelin Başında Nasıl Bantlar Kullanmalı?

Bantlı gelin başı modelleri zarafetini tesettürlü gelinlerin çok güzel taşıdığını söyleyebiliriz. Gelin başında büyük topuzlar kullanmadan sade şallar tercih edebilirsiniz. Saç bandını ise alında kullanarak oldukça modern bir görünüm elde edebilirsiniz. Tesettürlü gelin adaylarının tercihleri arasında tüllü saç bantlarını da eklemesini öneriyoruz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal