Bankalar vatandaşlara faizsiz kredi fırsatı: Müşteri yarışı için şartlar zorlanıyor

Daha fazla müşteri kazanmak isteyen bankalar, faizsiz kredi ve nakit avans kampanyalarını ardı arkasına sıraladı. İşte detaylar…

15.02.2024-10:25 - (Son Güncelleme: 15.02.2024-17:47)

Ekonomi yönetiminin attığı adımların olumlu sonuç vermesi sonrası hareketlenen bankalar, art arda kampanyalar başlatarak daha fazla müşteriyi bünyesinde barındırmak için kolları sıvadı. 

Bankaların bu adımı, enflasyonun etkisiyle kredi faizlerinin aylık bazda neredeyse yüzde 5'e ulaştığı bu dönemde, tüketicilere bazı ihtiyaçlarını sıfır faizli kredi ile karşılamalarına olanak tanıyor. Bu fırsatı değerlendirmek isteyenler, internet üzerinden başvuru yaparak bankada hesap açabilir veya kredi kartı talep edebilir, böylece kredi veya nakit avans kullanabilirler.

Başvuru biter bitmez para hesaba geçiyor

Sabah’ta yer alan habere göre; Banka müşterisi olduktan sonra kredi veya nakit avans talebinde bulunmak için ilgili başvuru kısmını doldurabilirsiniz. Başvurunuzun onaylanması durumunda, belirttiğiniz miktar hesabınıza geçer. Bu aşamadan sonra elde ettiğiniz parayı kullanarak ihtiyaçlarınızı karşılayabilir, almak istediğiniz ürünleri temin edebilirsiniz. Bankalar, başvuruları değerlendirirken kredi notunu dikkate alır ve müşterilere kredi veya nakit avans sağlar. Bu nedenle, belirlenen limitler içinde kredi notu puanına göre özelleştirilmiş bir kredilendirme işlemi gerçekleştirilir.

Faizsiz Kredi Veren Bankalar

Faizsiz kredi veren bankalar hangileri?

İşte 2024 yılı itibariyle faizsiz kredi veren bankalar:

YAPI KREDİ: Yeni müşterilere özel olarak sunulan bu kampanyada, yüzde 0 faizle, 6 ay vadeli 15 bin lira nakit avans ve Chippin üyelerine 5 bin lira nakit avans olanağı sağlanıyor. Toplamda 20 bin lira limit bulunuyor.

ALBARAKA: Yeni müşterilere özel olarak sunulan Hoş Geldin Finansmanı'nda kar payı oranı yüzde 0 ve 6 ay vadeli 15 bin lira limit bulunuyor.

DENİZBANK: Bu özel kampanyada, yeni müşterilere yüzde 0 faizli, 6 ay vadeli 10 bin lira nakit avans imkanı sunuluyor

ENPARA: Yeni müşterilere özel olarak sunulan bu teklifte, 6 ay vade, yüzde 0 faiz ve 10 bin lira limit bulunuyor.

QNB FİNANSBANK: Yeni müşterilere özel kampanyada, yüzde 0 faizle, 6 ay vadeli 10 bin lira nakit avans ve 6 ay vadeli 10 bin lira kredi imkanı sunuluyor. Toplamda 20 bin lira limit bulunuyor.

AKBANK: Yeni müşterilere özel olarak sunulan bu kampanyada, yüzde 0 faizle, 6 ay vadeli 20 bin lira taksitli nakit avans ve 6 ay vadeli 10 bin lira kredi olanağı sağlanıyor. Toplamda 30 bin lira limit bulunuyor.

GARANTİ BBVA: Yeni müşterilere özel olarak sunulan bu kampanyada, yüzde 0 faizle, 6 ay vadeli 20 bin lira taksitli nakit avans ve 6 ay vadeli 10 bin lira kredi imkanı sunuluyor. Toplamda 30 bin lira limit bulunuyor.

TÜRKİYE İŞ BANKASI: Yeni müşterilere özel olarak sunulan bu kampanyada, yüzde 0 faizle, 6 ay vadeli 30 bin lira limit bulunuyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal