Rus Lider Vladimir Putin: Kanser aşısı üretmeye yaklaştık!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, başkent Moskova'da düzenlenen ''Gelecek Teknolojileri Formu'' temalı etkinliğe katıldı. Ülkesinde kanser tedavisine yönelik çalışmalarda önemli yol katettiklerini belirterek,"Kanser aşısı üretmeye yaklaştık" dedi

15.02.2024-09:51 - (Son Güncelleme: 15.02.2024-17:58)

Rus Lider Putin, katıldığı etkinlikte bir konuşma gerçekleştirerek, kanser tedavisi için önemli aşamalara geldiklerini ifade etti. Konuşmasında Rus tıp dünyasındaki gelişmeleri hakkında bilgileri paylaşarak, "Kanser aşısı üretmeye yaklaştık"ifadesine yer verdi.

Yeni nesil ilaçlar ürettik!

Moskova'daki "Gelecek Teknolojileri Forumu"nda konuşan Putin, Rus bilim insanlarının kanser aşısı geliştirme çabasında sona yaklaştığının altını çizerek, "Kanser aşısı olarak bilinen, kansere yönelik aşılar ve bağışıklık sistemini düzenleyici yeni nesil ilaçlar üretmeye yaklaştık. Umarım çok yakında bireysel tedavi yöntemleri olarak etkili bir şekilde kullanılırlar"diye konuştu.

Rusya Kanser için aşı üretti mi

Gözler Moskova'ya çevrildi!

Çağımızın hastalıklarından olan ve tedavi yöntemlerine de bağlı olarak sağlığına kavuşan kişi sayısındaki oranda, toplum nezdinde dikkatlerden kaçmadığı da uzmanlar tarafından belirtilmiştir. Rusya'dan gelen bu sevindirici haber birçok kişinin dikkatini Moskova'ya çevirmiştir. Rusya'daki kanser vakalarının kontrol altına alınması için de çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Putin, 500'den fazla kanser kliniğin bu konuda aktif olarak çalıştığını ekledi.

Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal