Bakanlıklarda Kritik Atamalar Yapıldı

Bakanlıklarda yapılmış olan çok kritik atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı. Hangi Bakanlıklar'da atamalar gerçekleşti? Yeni göreve gelen isimler kimler? İşte son yapılmış atama ile ilgili tüm detaylar.

25.12.2021-10:18 - (Son Güncelleme: 25.12.2021-11:47)

Son dakika haberine göre Resmi Gazete' de yayımlanmış olan habere göre atama yapılacak olan Bakanlıklar şu şekilde: Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı ile ilgili alınmış olan atama kararları Resmi Gazete’ de yayımlandı.

İŞTE EN SON ATAMALAR

Bazı bakanlıklar ile kurumlara ilişkin alınmış olan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın atmış olduğu imza ile yayımlanmış olan kararlara göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürü Muhammet Ecel başında olduğu görevinden alındı ve yerine yeni göreve Eyyüp Karahan atandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında açık bulunmakta olan Yüksek Fen Kurulu Üyeliği görevine Meral Ertan Bulut getirilirken, Bitlis Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Doğan Yorulmaz, Sinop Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Salih Livaoğlu getirildi. Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevine Bekir Çelen atanırken Gençlik ve Spor Bakanlığında açık bulunmkata olan Spor Müşavirliği görevine Selçuk Çebi getirildi. Milli Eğitim Bakanlığında açık bulunmakta olan Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevine Murat İlikhan getirilirken, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü görevine ise Burçkin Dal atandı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık durumda bulunan Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevine Osman Savaş getirildi ve Tarım ve Orman Bakanlığında açık olarak bulunmakta olan Strateji Geliştirme Başkanlığı görevine ise Volkan Koç atandı. Hakkari İl Tarım ve Orman Müdürü Vahap Şimşek görevinden alınırken Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkanlığına, Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Muhammed Adak atanmış oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal