Pitbull Saldırısına Uğrayan Asiye Ateş Antalya'da! Bakan Koca Devreye Girdi

Gaziantep'te Pitbull saldırısına uğrayan 4 yaşında ki küçük Asiye tüm Türkiye'yi üzmüştü. Asiye için herkes seferber oldu ve güzel haberler gelmeye başladı. İşte küçük Asiye için herkesi sevindirecek o gelişme.

25.12.2021-09:59 - (Son Güncelleme: 25.12.2021-15:33)

Gaziantep'te pitbull saldırısına uğramış olan Asiye Ateş tüm ülkenin vicdanını sızlatmıştı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakından takipçisi olduğu olayda ise yeni ve mutluluk verici gelişme meydana geldi. 

SAĞLIK BAKANI DEVREYE GİRİDİ

Pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısına uğrayan ve ağır şekilde yaralanan 4 yaşındaki küçük Asiye Ateş'in tedavisine, Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde devam edilecek. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dünyada ilk rahim naklini, Türkiye'nin de ilk yüz ve çift kol nakillerini gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan ile bir görüşme sağladı ve tedavinin Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde yapılması talebinde bulundu. Bunun üzerine minik Asiye için hastanede gerekli olan tüm  hazırlıklar tamamlandı. 

PİTBULL SALDIRISINA UĞRAYAN ASİYE'DEN HABER VAR

Sağlık Bakanlığı tarafından görevlendirilmiş olan hava ambulansı ile birlikte Gaziantep'ten Antalya Havalimanı'na getirilmiş olan 4 yaşında ki küçük çocuk, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Akdeniz Üniversitesi Hastanesine götürüldü. Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı ekibi tarafından karşılanmış olan küçük Asiye, yoğun bakım servisine alındı. Asiye Ateş'in tedavisini Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi üstlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da çocuğun bir an önce sağlığına kavuşması için tedavi sürecinin çok yakından takipçisi olduğu ifade edildi.

EVE GİTMEK İSTİYORUM

Pitbull saldırısına uğrayıp ülkenin gündemine oturmuş olan 4 yaşında ki talihsiz kızın ilk sözleri herkesin vicdanını sızlattı. Akdeniz Üniversitesi Başhekimi Prof. Dr. Yıldıray Çete, Asiye Ateş'in çocuk yoğun bakım servisine yatırılmış olmasının hemen sonrasında sabah erken saatlerde ziyaret etti. Yanında annesi bulunmakta olan  Asiye, Prof. Dr. Çete'ye 'Eve gitmek istiyorum' dedi. Gülümseyerek küçük çocuğa cevap veren Prof. Dr. Çete de küçük kıza 'Tedavilerinin tamamlanmasının ardından elbette eve gideceksin' şeklinde konuştu. 

MİNİK ASİYE'NİN BABASI KONUŞTU

Tüm Türkiye Gaziantep'teki yaşanmış olan pitbull saldırısını konuşuyorken talihsiz çocuğun babasından dikkat çeken bir açıklama geldi. 4 yaşındaki minik Asiye Ateş'e saldırmış olan pitbull cinsi köpekler az daha minik Asiye'yi öldürecekti. Çevredekiler tarafından son anda kurtarılmış olan çocuk tedavi altına alınırken son dakika gelişmesi yaşandı. Küçük Asiye'nin babası, 'Köpekler site yöneticisine ait. Şu anda işimden kovuldum' şeklinde çok dikkat çeken bir cümle kurmasının ardından açıklamalarına 'Isıran köpekler patronumun köpekleri oturduğum evimden de taşınacağım. İnşallah kızım sağlığına bir an önce kavuşur' şeklinde konuştu.

pitbull

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal