Okul Bahçesine Giren Pitbull Öğrencilere Korku Dolu Anlar Yaşattı

Kocaeli’nde bir lisenin bahçesine giren pitbull cinsi köpek, öğrencilere korku dolu anlar yaşattı. 5 öğrencinin ısırılarak yaralandığı olay, bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

02.12.2021-09:52 - (Son Güncelleme: 02.12.2021-10:28) Okul Bahçesine Giren Pitbull Öğrencilere Korku Dolu Anlar Yaşattı

Kocaeli’nin Darıca ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Dr. Zeki Acar Caddesi üzerinde bulunan Aslan Çimento Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde meydana gelen olayda, pitbull cinsi köpeğin 5 kişi ısırdığı bildirildi. Çevrede bulunan bir vatandaş, o anları cep telefonu kamerası ile görüntüledi.

Kocaeli’nde bulunan bir lisenin bahçesine giren başıboş pitbull cinsi köpek, öğrencilere korku dolu anlar yaşattığı görüldü. 5 öğrencinin ısırılarak yaralandığı olay, çevrede bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.  

5 ÖĞRENCİYİ YARALADI

Olayla ilgili edinilen bilgiye göre, öğrencilerin okulda olduğu sıralarda içeriye girmesi yasak olan başıboş pitbull cinsi bir köpek girdi. Bunun üzerine panikleyen öğrenciler, her bir tarafa koşarak kaçmaya çalıştı. Korkuyla kaçmaya çalışan öğrencileri kovalayan pitbull, yakaladığını ısırdığı bildirildi. Başıboş pitbull, M.O., P.A., T.A.,S.S., ve A.S.,  isminde 5 öğrenciyi ısırarak yaraladı. 

5 öğrencinin yaralandığı olayın sonrasında yetkililer durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ve Darıca Belediyesi'ne bildirdi. Yetkililerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, pitbull cinsi köpek tarafından vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan öğrencilere ilk müdahaleyi okulda yaptığı belirtildi. Yaralanan öğrenciler, yapılan ilk müdahalenin ardından tedavileri devam ettirilmek üzere bölgedeki Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı bildirildi. 

Aslan Çimento Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine gelen polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı. Yetkililerin ihbarı üzerine olay yerine gelen Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı Hayvan Sağlığı ve Refahı Ekibi de olayda 5 kişiyi yaralayan pitbull cinsi köpeğin, yakalanarak barınağa götürüldüğü açıkladı.

O GÖRÜNTÜLER DİKKAT ÇEKTİ

Bir vatandaşın cep telefonu ile çekilen görüntülerde, pitbull cinsi köpeğin bir kızı kovalayıp ısırdığı anlar ve diğer öğrencilerin korkuyla kaçıştığı anlar yer aldı.  Kaydedilen görüntülerde ise elinde beyzbol sopası olan bir öğretmenin, sopayla çocukları korumaya çalışmak yerine öğrencileri kovalayan pitbull köpeğini izleyen öğrencilere vurmaya çalışması dikkat çekti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal