Erdoğan İmzaladı! Atama Kararları Resmi Gazete Yayımlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan çeşitli kurum ve kuruluşlara yapılan atama kararları resmi gazetede yayımlandı.

27.11.2021-09:58 - (Son Güncelleme: 18.12.2021-10:04) Erdoğan İmzaladı! Atama Kararları Resmi Gazete Yayımlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında çeşitli kurum ve kuruşlara atama kararı yapıldı. 

ATAMALAR YAPILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile yayımlanan kararlara ilişkin, Danıştay üyeliği görevine Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu 1. Hukuk Müşaviri Esma Aksoy getirildi. AA'da yer alan habere göre, Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu üyeliği görevine Vedat Ali Tektaş getirilirken, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu üyeliği görevine ise Hüsnüye Erdoğan atandı. Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Başkanvekilliği görevine Prof. Dr. Vedat Işıkhan getirilirken, Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu üyeliğine Prof. Dr. Recep Şentürk ve Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu üyeliğine Fazlı Kılıç seçildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Zeliha Sağlam bulunduğu görevden alındı ve yerine Musa Şahin getirildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık durumda bulunan Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Cem Uraldı seçilirken, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Hakan Ay, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğüne Mehmet Demircioğlu atandı.

RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’ne göre, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine İlyas Tufan, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Nuri Uslu, Devlet Malzeme Ofisi Yönetim Kurulu Üyeliğine Mustafa Koç ve Ömer Karademir ve Türkiye Yazma Eserler Kurumu Başkanlığına Prof. Dr. Muhittin Macit atandı ve tamamı resmi gazetede yayımlandı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal