Aykut Kocaman'dan Hakem Eleştirisi!

Antalyaspor maçındaki hakem kararlarına tepki gösteren Konyaspor Teknik Adamı Aykut Kocaman açıklamalarda bulundu.

01.02.2020-17:19 - (Son Güncelleme: 01.02.2020-17:15) Aykut Kocaman'dan Hakem Eleştirisi!
Hem Konyaspor hem de Antalyaspor'un bu maçtan galip gelse bile içinde bulundukları durumdan kurtulamayacağı fikrinde olan Aykut Kocaman, "Ama ciddi psikolojik destek verecekti. Biz de yükselen oyun grafiğimizle, mücadelemizle, uyumumuzla galibiyeti istedik. Oyun da bu şekilde cereyan etti. İlk yarıda biraz daha üstün oynadık. Antalyaspor duran toplarla üstümüze geldi. Sahadaki yerleşim, oyun akışında biz üstündük” dedi.

Hakeme eleştiri

Karşılaşmayı yöneten Halis Özkahya'ya tepki gösteren Kocaman, “Hakem ve VAR ilişkisindeki acayiplikler son zamanlarda sürekli bizim başımıza geliyor paranoyasında değilim ama bu acayipliklerin başına gelenlerin başında geliyoruz. İptal edilen golü anlamak mümkün değil, ofsaytın mantığına da uymuyor. Atılan gol, çizgiden çıkan topa baktığımızda genel anlamda gol arayan bizdik” sözlerini kullandı.

"iki tarafta memnun değil"
 Son olarak Kocaman, “Antalyaspor bize hızlı ataklarla karşılık vermeye çalıştı. İkinci yarıda skoru değiştirme adına kırılma olmadığını söyleyebilirim. Kolay pozisyon olmadı, her oyuncu her topa hamle yaptı. Yakaladığınız pozisyonlardan maksimum verim almalısınız. Biz bunu başaramadık. İki tarafın da 0-0’lık skordan çok mutlu olduğunu söylenemez” dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal