Aykut Kocaman Fenerbahçe'den Ayrılıyor Mu?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sezon sonunda şampiyonluk ipinin göğüslenememesi halinde istifa etmeye hazırlanıyor.

17.05.2018-09:47 - (Son Güncelleme: 17.05.2018-09:45) Aykut Kocaman Fenerbahçe'den Ayrılıyor Mu?

Sarı lacivertlilerin teknik patronu Aykut Kocaman’ın, şampiyon olunamaması durumunda ciddi bir biçimde istifa etmeyi düşündüğü öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın bu düşüncesini de kendisine yakın isimlerle paylaştığı gelen haberler arasında… Bu sezon sarı lacivertli taraftarlarla yıldızının barışmadığını belirten Kocaman'ın bu konuda zorlandığını belirttiği bildirildi.

Kocaman'ın bu konuda "Ligin en çok gol atan takımı olmamıza rağmen 'takımı defansif oynatıyor' şeklinde sezon başından beri üzerime yapışan bir durum var. Taraftar da öyle düşünüyor. Onların algısını değiştirmek kolay değil" ifadelerini kullandığı belirtildi.

“ŞAMPİYON OLAMAZSAK…”

53 yaşındaki teknik adamın sezon sonunda şampiyon olunmaması halinde baskının daha da çoğalacağını ve taraftar algısının da değişmeyeceğini düşünerek istifa etmeyi gündemine aldığı belirtildi.

TARAFTARLARIN TEPKİSİ ETKİLEDİ

Tecrübeli çalıştırıcının, özellikle Bursaspor karşılaşmasında bazı futbolcuların protesto edilmesinden fazlasıyla etkilendiği, "Bazı taraftarlar, bazı oyuncuların hatasını kolluyor" şeklinde konuştuğu belirtiliyor.

Takvim

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal