Avax alınır mı? Avax'ın geleceği var mı? Avax coin güvenilir mi? Avax coin uzman yorumları ve geleceği

Avalanche blokzincirinin bir kripto para birimi olan Avax coin konusunda araştırmalar devam ediyor. Peki Avax alınır mı? Avax'ın geleceği var mı? Avax coin güvenilir mi? Avax coin uzman yorumları ve geleceği ve fazlası haberimizde...

17.07.2022-15:50 - (Son Güncelleme: 17.07.2022-15:50)

Kripto para yatırımcılarının oldukça önem verdiği para birimlerinden birisi olan Avax coin, Avalanche blokzincirinin bir kripto para birimidir. Piyasa değeri yüksek birimlerden birisi olan ve bu nedenle de dünyanın en önemli blokzinciri ağları içerisinde kendisine yer bulan Avax coin hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak isteyen kripto para yatırımcıları internet üzerinden Avax coin uzman yorumları ve geleceği hakkında araştırmalarına hızla devam ediyor. Peki Avax alınır mı? Avax'ın geleceği var mı? Avax coin güvenilir mi?

Avax alınır mı?

Kripto para uzmanları, Avax coin’in gelecek yıllarda değerinin artacağını tahmin ediyor. Yapılan tahminlere göre Avax coin değer olarak 2023 yılı içinde 101 dolar, 2025 yılı içerisinde 138 dolar, 2030 yılı içerisinde ise 197 doları görebilir. 

Avax coin

Avax'ın geleceği var mı?

Prof. Emin Gün Sirer tarafından kurulan Avalanche ağının birimi olan Avax coin’e yeni bir proje olmasına rağmen oldukça fazla yatırımcı yatırım yaptı. 2020 yılından bu yana ciddi getiri oranları sağlamayı başarması sebebiyle dikkat çeken para biriminin fiyatının ilerleyen süreçte artacağını söyleyen analistler bazı kriterlere bağlı olarak bu durumun değişebileceğini öngörüyor. 

Avax coin değeri ne kadar?

Son zamanların en popüler kripto para birimlerinden birisi olan Avax coin, Terra Luna’nın kripto para piyasasında yaşattığı depremden en çok etkilenen birimlerden oldu. Yüzde 9 oranında düşüşle 16.62 dolar seviyesinde işlem görüyor. Tarihi zirvesi olan 147 dolardan yüzde 89 oranında geride seyretmeye devam ediyor. 

Güncel değeri 371,98 TL olan Avax coin son 1 günde yüzde 12.19 oranında bir değişim gösterdi. Günlük işlem hacmi 11.839.481.087 TL olan para birimi, en çok işlem hacmi olan birimler sıralamasında 15. sırada yer alıyor. Avax coin’in listelendiği borsalar ise şu şekilde:

Binance

Mandala Exchange

OKEx

Coinbase Exchange

KuCoin

Bitrue

Huobi Global

Gate.io

DigiFinex

LBank

AAX

CoinTiger

Yatırım tavsiyesi değildir.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal