ATM aldı hayatı değişti: ABD’li vatandaş multi milyoner oldu

ABD’nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan Paul Alex, arkadaşının tavsiyesi üzerine aldığı 60 bin TL değerindeki ATM ile milyoner oldu. İşte detaylar…

11.01.2024-10:39 - (Son Güncelleme: 11.01.2024-17:37) ATM aldı hayatı değişti: ABD’li vatandaş multi milyoner oldu

Milyoner olmayı genç yaşlardan bu yana hayal eden Paul Alex, 26 yaşında iken polis teşkilatına katılmadan evvel gece kulüplerinin tanıtımını yapıyor ve bulaşık makinesi satıyordu. Ancak 2017 yılında iş arkadaşlarından birisinin ATM alması yönünde verdiği tavsiyeyi dinleyen Paul, konunun araştırmasını yapmasının ardından yaklaşık 2 bin 100 dolar karşılığında bir ATM satın aldı.

ATM’yi güzellik salonunun önüne yerleştiren Paul, ek işlemlerden yaklaşık 500 dolar para kazandı.

Milyoner oldu

Kazandığı gelirle beraber kısa sürede milyoner olan Paul, ATM’sini yaptığı şeyleri şu sözlerle anlattı:

"İlk olarak başvuruda bulunmak ve kârınızı alabilmeniz için bir ticari banka hesabınızı açmalısınız. LLC (ortakların sadece koydukları sermayeyi kaybedebilecekleri, başka zararlardan sorumlu tutulmayacakları şirket türü) kurulum süreci hızlı olmalı. Hesap açma biraz daha uzun bir süre elde edilebilir. Daha sonra mükemmel bir yer açmaya başlıyor, bu son derece önemli."

Paul Alex

Paul, ATM için iyi bir konumun en önemli konulardan birisi olduğunu belirtiyor. Gerekli belgeleri edinmek için biraz zaman gerektiğini söyleyen Paul, "Bu basit bir sayı oyunu. Ne kadar çok işletmeye yaklaşırsanız, ilk bilgilerinize enerji bilgileri belgeleri o kadar yüksek olur" diye konuştu.

104 milyon lira kar etti

ATM’de yakaladığı başarının ardından kendi şirketini kuran Paul, ‘’ATM Together adlı projeden Ocak 2021 – Nisan 2023 dönemi arasında yaklaşık 357 milyon lira, satış ve diğer gelirlerden ise 3,5 milyon dolar (yaklaşık 104 milyon lira ) net kar elde etti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal