Atatürk'e Hakaret Eden Safiye İnci Gözaltına Alındı

Anıtkabir'in önünde çektiği videoda Atatürk'e hakaret eden Safiye İnci evinde gözaltına alındı. İnce ifadesi alınmak için Ankara Emniyet Müdürlüğüne sevk edildi.

21.07.2018-14:56 - (Son Güncelleme: 21.07.2018-15:00)

Anıtkabir'de kaydettiği video ile Atatürk'e hakaret eden Safiye İnci adlı kişi hakkında soruşturma açıldı. Başsavcılık, Atatürk'e hakaret eden Safiye İnci için yakalama kararı çıkardı.

AÇIKLAMA YAPILDI

Yayınlanan açıklamada, "Anıtkabir'de Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret ettiği video kaydı sosyal medyada dolaşan şahıs ile alakalı olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Basın suçları soruşturma bürosu tarafından soruşturma açılmıştır. Şüpheli kişinin yakalanmasına dair çalışmalar sürmektedir. Kamuoyuna saygı ile ilan edilir" denildi.

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

Anıtkabir'in önünde Atatürk'e hakaret ettiği videoyu internette yayınlayan Safiye İnci, sosyal medyada infiale sebep olmuştu. Videonun yayınlamasının ardından yüzlerce kişi Safiye İnci'yi protesto ederek tutuklanmasını talep etmişti.

GÖZALTINA ALINDI

Hakkında soruşturma açılan Safiye İnci, Ankara Yenimahalle'deki evinde gözaltına alındı. İnce ifadesi alınmak için Ankara Emniyet Müdürlüğüne sevk edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal