Aslışah Alkoçlar'ın Paylaşımı Herkesi Korkuttu! Gökten Kül Yağdı

Türkiye'nin her yanını saran yangınlara bir tepkide Aslışah Alkoçlar'dan geldi. Bodrum'da tatil yapan Alkoçlar, yatından çektiği görüntülerde gökten kül yağdığı görülüyordu.

30.07.2021-13:06 - (Son Güncelleme: 30.07.2021-13:06)

Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar, şubat ayında iş insanı Kaan Demirağ ile nikah masasına oturmuştu. Şimdilerde ilk bebeğini kucağına almak için gün sayan Aslışah Alkoçlar, son paylaşımı ile takipçilerine felaket bölgesinden seslendi.

BİR ÇAĞRIDA ONDAN GELDİ

Kaan Demirağ ile mutlu bir evlilik sürdüren Aslışah Alkoçlar, şimdilerde ilk bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. Bodrum'da tatil yapan çiftin paylaşımı herkesi korkuttu. Takipçilerine seslenen ikili yardım çağrısında bulundu.


GÖKTEN KÜL YAĞDI

Alkoçlar, yatından paylaştığı videoda adeta gökten kül yağdığı görüldü. Paylaşımı üzerine takipçileri tarafından yoğun bir destek geldi.


ASLIŞAH ALKOÇLAR KİMDİR?

Gülşah Soydan ve Ender Alkoçlar evliliğinin meyvesi, ikilinin küçük kızlarıdır. Ablası ise Neslişah Alkoçlar'dır. Hülya Koçyiğit'in torunudur. 1993 doğumludur. 15-16 yaşlarında kar kayağı sporunda milli sporcu olmuştur. Annesi hem de babası sosyetenin gözbebeği turizmciler olması sebebiyle tatil yerlerinde sıkça görüntülenen Alkoçlar, böylelikle medyatik bir isim haline gelmiştir. Pek çok ünlü iş adamı ile ilişkileri olmuştur.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal