Arjantin Devlet Başkanı Fernandez: 'Messi Ülkesine Dönsün'

Arjantin Devlet Başkanı Alberto Fernandez, Lionel Messi'nin ülkeye geri gelerek Newell's Old Boys formasıyla futbolu sonlandırması gerektiğini belirtti.

31.08.2020-08:48 - (Son Güncelleme: 31.08.2020-08:43) Arjantin Devlet Başkanı Fernandez: 'Messi Ülkesine Dönsün'

Arjantin Devlet Başkanı Alberto Fernandez, Lionel Messi'nin ülkesine geri gelerek futbolu bırakması gerektiğini vurguladı.

C5N televizyonuna açıklamalarda bulunan Alberto Fernandez, "Hepimizin kalbinde olan şeyi söyleyeyim. Bu ülkede onu izleme fırsatını bir türlü bulamadık. Messi, Arjantin'e geri dönerek futbola başladığı kulüp olan Newell's Old Boys'ta oynasın ve futbolu bıraksın. Bize bu heyecanı ve keyfi yaşatmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

Fernandez, "Messi, Barcelona'da futbolu bırakmayacaksa, tıpkı Marcelo Bielsa gibi gelip Newell's Old Boys'ta bıraksın." ifadelerini kullandı.

'MARADONA'YA DAHA FAZLA HAYRANIM'

Maradona ve Messi arasındaki tercihi sorulan Arjantin Devlet Başkanı, "Maradona, muhteşem bir yıldızdı. Tüm dünyaya karşı tek başına oynardı. Maradona gibi futbolcuyu bir daha hiç görmedim. Maradona'ya Messi'den daha fazla hayranlığım var. Çünkü, o Argentinos Juniors altyapısından yetişti. Onu, tüm dünyaya meydan okurken tribünden izledim. Gladyatör gibiydi. Çok güçlüydü." cümleleriyle konuşmasını sonlandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal