Appiah: ‘F.Bahçe'ye Gittiğim İçin Pişman Değilim’

Bir dönem Fenerbahçe’de oynayan Stephen Appiah, İtalyan medyasına açıklamalar yaptı.

09.04.2020-08:47 - (Son Güncelleme: 09.04.2020-08:45) Appiah: ‘F.Bahçe'ye Gittiğim İçin Pişman Değilim’

Bir zamanlar Fenerbahçe’de top koşturan Stephen Appiah, İtalyan medyasına açıklamalar yaptı. Appiah, Juventus'tan gitmesi ve Fenerbahçe'ye transfer olması ile ilgili konuştu.

‘AYRILMA NEDENİM OLİMPİYATLARDI’

Juventus'tan gitme sebeplerini açıklayan Appiah, asıl sebep olarak Gana Milli Takımı ile 2004 Atina Olimpiyat Oyunları'na katılmasını belirtti.

39 yaşındaki eski oyuncu olay hakkında; "Sözleşmemi kaybetmekten korkuyordum. Yine de düşündüklerimi söyledim. Eğer Olimpiyat Oyunları'na katılmadığımı söyleseydim; ülkemde büyük sorun yaşardım. Bu yüzden cesaretimi topladım ve gideceğimi söyledim. Bana nedenini sordular; ben de Juventus'ta oynamayı sevdiğimi ancak ülkemin her şeyden önce geldiğini söyledim." şeklinde konuştu.

‘ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ FENERBAHÇE İLE ANLAŞTIM’

Stephen Appiah cümlelerini; "Juventus'ta takıma geri döndüğümde problemler başladı. Takımdaki yerimi kaybettim ve yeni bir kulüp aramaya başladım. Şükürler olsun ki Fenerbahçe ile anlaştım. Aldığım karardan asla pişman değilim. Gana bugün olduğu yere geldiyse, o takımın sayesinde geldi." ifadeleriyle sonlandırdı.

Stephen Appiah, 2005-2008 seneleri içinde sarı- lacivertli takımda oynadı. Fenerbahçe kulübü ile Süper Lig'de 64 karşılaşmaya çıkan Ganalı orta saha oyuncusu, bu müsabakalarda kulübünde 11 gol, 10 asistlik performans gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal