Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin'den Nuri Şahin Açıklaması

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın ayrılığının ardından göreve getirilen Nuri Şahin'in geleceği ile ilgili açıklamada bulundu.

25.12.2021-13:11 - (Son Güncelleme: 25.12.2021-14:18)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da geçtiğimiz haftalarda tecrübeli teknik adam Ersun Yanal'ın kötü gidişat sonrası kulüpten ayrılmasının ardından takımın futbolcularından Nuri Şahin, hem teknik adam hem futbolculuk görevini üstlenmeye başlamıştı.

ERSUN YANAL DÖNEMİNDE KARA BULUTLAR HAKİMDİ

Antalyaspor Nuri Şahin ile birlikte Ersun Yanal dönemine göre bambaşka bir oyun sergilerken aldığı başarılı sonuçlar ile kulüpte Ersun Yanal döneminde oluşan kara bulutları da dağıtmayı başarmıştı.

ANTALYASPOR'UN MUHTEŞEN YÜKSELİŞİ

Nuri Şahin'in Antalyaspor'a göreve geldiği günden bu yana harika bir dokunuşu olurken oynattığı oyun ile tüm spor kamuoyunun takdirini kazanmayı başarmıştı.

Nuri Şahin - Aziz Çetin

BAŞKAN AZİZ ÇETİN MÜJDEYİ VERDİ

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, takımı emanet ettikleri Nuri Şahin'in geleceği hakkında yapmış olduğu açıklamalarla kırmızı beyazlı taraftarlara müjdeyi verdi.

NURİ ŞAHİN HAKKINDA YAPTIĞI AÇIKLAMALARDA

Başkan Aziz Çetin, Nuri Şahin ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Teknik direktörümüz Nuri Şahin bizimle 5 sene daha devam edecek. Ondan sonrasını Nuri hoca ile birlikte konuşup, planlayacağız. Çok keyifli bir birliktelik var. Şehrimizde ve Türkiye'de Nuri Hoca için olumlu bir hava var. Biliyorsunuz bazı futbolcular, işin temeline indiğiniz zaman, Almanya'da doğup büyüyen futbolcular var. Milli takım tercihleri farklı oldu. Nuri Şahin'in gelişi de farklı oldu. Nuri Hoca tercihini Türk Milli takımından yana kullandı. Türk pasaportu ile devam etti. Bunlar önemli kıstaslar. ' ifadelerini kullanarak Nuri Şahin'e güvenini gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal