Antalya'da korkunç kaza: 25 yaşındaki taksici korkunç bir şekilde hayatını kaybetti: Taksi ortadan ikiye ayrıldı

Antalya'da meydana gelen feci kazada sürücünün kontrolünden çıkarak bariyerlere çarptığı ticari taksi, adeta ikiye bölündü. Kazada genç sürücü sıkıştığı araçta hayatını kaybederken, acı haberi alarak olay yerine gelen annesi ve ağabeyi gözyaşlarını tutamadı. Cenaze olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.​

28.04.2022-13:51 - (Son Güncelleme: 28.04.2022-13:59)

Gün içerisinde gerçekleşen bu korkunç kaza, sabah saatlerinde Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Sarısu kavşağında yaşandı. Gelen son dakika haberi doğrultusunda, Ethem Istıl kontrolünde bulunan ticari taksi kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kazada ticari taksi adeta ortadan ikiye bölünürken, sağlık ekipleri tarafından kontrolü yapılan sürücünün olay yerinde hayatını kaybettiği açıklandı.

Cesedi kesiciyle çıkarıldı

Ethem Istıl'ın cesedi kesici ve ayırıcı ile çıkarılırken, yakınları, gözyaşı döktü. Istıl'ın babası ve annesi ayakta durmakta güçlük çekerken, bir yakını da diz çökerek ağladı. Ethem Istıl'ın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

İtfaiye ekipleri araç içerisinden çıkardı

Araç içerisinde sıkışan ceset ise itfaiye ekiplerinin yoğun uğraşlar sonucunda çıkarılabildi. Genç sürücünün 3 yıldır taksicilik yaptığı ve sabah saatlerinde evinden çıkarak durağa doğru gittiği öğrenildi. Acı haberi alarak olay yerine gelen annesi ve ağabeyi ise gözyaşlarını tutamadı. Yere çökerek cesedi kaldırma çalışmalarını izleyen abisini yakınları teselli etti. Çok sayıda meslektaşı ise olay yerine gelerek aileye destek verdi.

İnceleme başladı 

Cenaze olay yerinde yapılan incelemelerin sonrasında Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal