Antalya'da Etkili Olan Hortum Büyük Hasar Oluşturdu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde iki ayrı yerde meydana gelen hortum sebebiyle bazı iş yerleri, konut ve seralarda büyük hasar söz konusu oldu.

31.12.2019-14:33 - (Son Güncelleme: 31.12.2019-16:23)

Antalya'nın Manavgat ilçesinde iki ayrı yerde meydana gelen hortum sebebiyle bazı iş yerleri, konut ve seralarda büyük hasar söz konusu oldu.
Manavgat'ta önceki gece etkili olan  kuvvetli fırtına ve yağmur yerini birkaç hortuma bıraktı. Yaşanan hortumlar nedeniyle ilçenin Ulualan mevkiinde bulunan bir fabrikanın çatısı uçtu.

Kızılağaç turizm merkezindeki bir çarşıyı etkisi altına alan hortumda ise çatılar uçtu, ağaçlar söküldü ve iş yerlerinin kepenkleri yerinden çıktı. Yine bölgeyi kasıp kavuran hortum sebebiyle Hacıobası mevkiinde bulunan bir akaryakıt istasyonundaki iş yerinde büyük ölçüde maddi kayıp yaşandı. 

Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit, konuya yönelik yaptığı açıklamada "Bir fabrikanın çatısı uçtuğu için hasar olduğu bilgisi geldi. Bazı seralarda hasar oluştuğu bilgisi geldi. Şu anda hasar meydana gelen yerlerde inceleme yapıyoruz. Allaha şükür ki herhangi bir can kaybı olmaması sevindirici" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal