Ankara'da İki Adrese Sahte İçki Baskını

Ankara 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan bir ihbar sonrası iki ayrı adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştiren polis ekipleri, 2 pompalı tüfek ve bir tabanca ile 384 şişe kaçak içki ele geçirdi. Operasyonda aralarında çok sayıda suçtan sabıkalıların da yer aldığı 16 kişi gözaltına alındı

17.07.2019-13:04 - (Son Güncelleme: 17.07.2019-13:00) Ankara'da İki Adrese Sahte İçki Baskını

Ankara'da bir ihbar üzerine iki ayrı adrese gerçekleştirilen operasyonda 2 pompalı tüfek ve bir tabanca ile 384 şişe kaçak içki ele geçirilirken, 16 kişi gözaltına alındı.

Elde edilen bilgiye göre, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan bir ihbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Bağlar Caddesi'ndeki bir apartman dairesi ile Büklüm Sokak'taki bir eğlence merkezine eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

EĞLENCE MERKEZİNE BASKIN  

Eğlence merkezinde yapılan aramada 2 pompalı tüfek ve bu tüfeklere ait 75 av fişeği bulan ekipler, iş yerinin bar bölümündeki sandalye döşemesinin içine saklanmış halde bir tabanca ve bu tabancaya ait şarjör ile kutu içerisinde 9 milimetre çapında 32 fişek ele geçirdi.

Ayrıca eğlence merkezinde ve otopark bölümünde yapılan arama incelemelerde ise kaçak olduğu tespit edilen çeşitli markalarda 384 şişe içki bulundu.

Operasyonda aralarında çok sayıda suçtan kaydı bulunan işletme sahibi ve ortaklarından H.A.Y, R.Ö, S.B ve E.Ü'nün de yer aldığı 16 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edileceği öğrenilirken, işletme ortağı olduğu bildirilen N.G'nin de yakalanması için çalışmalara başlandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal