Ankara'da Düzenlenen Fuhuş Operasyonunda 7 Kişiye Gözaltı

Ankara'da fuhuş operasyonu gerçekleştirildi. Emniyetinin gerçekleştirdiği fuhuş operasyonu sonucunda yedi şahıs gözaltına alındı. Zanlıların, tehdit ederek, darp ederek fuhşa zorladığı on kadın da kurtarıldı.

17.03.2021-17:29 - (Son Güncelleme: 17.03.2021-17:29) Ankara'da Düzenlenen Fuhuş Operasyonunda 7 Kişiye Gözaltı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şubesi görevlileri, kadınları para karşılığında fuhuş yapmaya zorlayan bir çetenin izi bulundu.

Emniyetin teknik ve fiziki izlemesi neticesinde çete mensuplarından S.Ç.'nin yabancı uyruklu eşi N.S. tarafından Özbekistan, Rusya, Ukrayna,  Kazakistan ve Kırgızistan benzeri ülkelerde ikamet eden ve ekonomik olarak zor durumda kalan kadınları iş vaadi ile kandırarak Türkiye'ye getirdiği tespit edildi.

Çete mensuplarının yurt dışından getirdiği on kadını tehdit ederek ve darp ederek fuhuş yapmaya zorladığı belirlendi. Yapılan araştırmaların akabinde çete mensuplarının adreslerine aynı zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

Operasyon sonucunda, M.K.,S.Ç., S.Ç., N.S., A.B., U.Ç. ile İ.A. 'fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek', 'insan ticareti' kabahatlerinden gözaltına alındı. Zanlıların adreslerinde gerçekleştirilen aramalarda av tüfeği, mağdurlara ait pek çok pasaport ve fuhuştan sağlandığı belirtilen 135 bin 90 TL, 680 euro ve 36 dolar bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal