24.01.2022-16:40 (Son Güncelleme:20.02.2022-21:00)

Süper Lig Fenerbahçe - Hatayspor Karşılaşması

Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe - Hatayspor karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Taraftarlar karşılaşma ile ilgili olarak 'Maçın hakemi kim, maç saat kaçta oynanacak?' araştırmalarını yapıyor.

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Kadiköy'de heyecan dolu karşılaşmada ikinci yarı 2-0'lık skorla sona erdi.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe - Hatayspor karşılaşması hem zirve hattını hem küme düşme hattını oldukça yakından ilgilendiriyor. Fenerbahçe'de bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaratırken sezon başında takımın başına getirilen Portekizli teknik adam Vitor Pereira ile geçtiğimiz haftalarda yollar ayrılmış ancak henüz yerine yeni bir teknik adam getirilmemişti. Sarı lacivertli taraftarların özellikle Başkan Ali Koç ve yönetimine her geçen gün tepkisi artarak devam ederken Fenerbahçe'de büyük bir kargaşa hali mevcut. Fenerbahçe'de Mesut Özil'in yükselen form grafiği yüzleri güldürürken gol ve asist yollarında yıldız futbolcudan Hatayspor maçında çok şey bekleniyor. Hatayspor ise geçtiğimiz sezondan bu yana Teknik Direktör Ömer Erdoğan ile yükselişini sürdürmeye devam ediyor. Özellikle hücüm hattında Mame Diouf, El Khaabi ikilisi gol yollarında büyük bir etki sağlarken, savunma hattında ise sergiledikleri başarılı oyun ile birlitke kaleci Munir'in kalesini gole kapatması Hatayspor açısından en çok dikkat çeken detaylardan biri oldu.


NE ZAMAN OYNANACAK?

Fenerbahçe ile Hatayspor arasında oynanacak olan kritik karşılaşma 20 Şubat Pazar günü oynanacak.

SAAT KAÇTA OYNANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe - Hatayspor karşılaşması saat 19:00'da oynanacak.

HANGİ STADYUMDA OYNANACAK?

Fenerbahçe ile Hatayspor arasında oynanacak olan kritik mücadele Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda oynanacak.

KARŞILAŞMA HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe - Hatayspor karşılaşması beIN SPORTS HD1 kanalından yayınlanacak.

HAKEMİ KİM OLACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe - Hatayspor karşılaşmasının hakemi Yasin Kol olarak açıklandı.

VAR HAKEMİ KİM OLACAK ?

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında zirveyi ve küme düşme hattını yakından ilgilendiren Fenerbahçe-Hatayspor karşılaşmasının VAR hakemi Yaşar Kemal Uğurlu olarak açıklandı.

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

Fenerbahçe : Altay Bayındır, Ozan Tufan, Tisserand, Serdar Aziz, Çağtay Kurukalıp, Jose Sosa, Arda Güler, Miha Zajc, Diego Rossi, Serdar Dursun, Osayi Samuel.

Hatayspor : Munir, Kamil Ahmet, Sackey, Burak, Adekugbe, Onur, Ribeiro, Lobjanidze, Benzia, Saint-Louis, El Kaabi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr