30.04.2024-12:20 (Son Güncelleme:30.04.2024-12:20)

Panathinaikos'ta şok iddia: Fatih Terim kovuluyor!

Yunanistan Süper Ligi'nde heyecan dorukta devam ederken, Panathinaikos cephesinde sarsıcı bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Son haftalarda aldığı kritik puan kayıplarıyla dikkatleri üzerine çeken ve lider AEK'nın 4 puan gerisinde 3. sırada bulunan Panathinaikos'un, tecrübeli teknik direktörü Fatih Terim'le yollarını ayırma kararı aldığı iddia edildi. Bu çalkantılı gelişme, Yunan basını tarafından büyük yankı uyandırdı.

Panathinaikos Başkanı Giannis Alafouzos'un, Fatih Terim'le ilgili radikal bir karar aldığına dair haberler, Yunan basınının gündemine bomba gibi düştü. Sport24'ün ortaya attığı iddiaya göre, Alafouzos'un Terim'le sezon sonunda yolları ayırma kararı aldığı belirtildi. Bu iddia, futbol camiasında büyük bir sürpriz olarak karşılandı.


Aris’e yenilgi düşünceleri değiştirdi

Özellikle Aris'e karşı alınan beklenmedik yenilginin, Başkan Alafouzos'un düşüncelerini değiştirdiği ifade edildi. Başkanın, AEK mağlubiyetine rağmen Fatih Terim'le devam etme düşüncesinde olduğu, hatta ikilinin gelecek sezon için planlama yaptığı aktarıldı. Ancak Aris yenilgisi sonrasında, kulüp başkanının bu kararından vazgeçtiği ve Terim'le yolları ayırmaya karar verdiği belirtildi.

Kulüp içinde bazı isimlerin, önümüzdeki PAOK maçı öncesinde Fatih Terim'in gönderilmesini talep ettiği ancak bunun zor göründüğü kaydedildi. Bu gelişmeler, Panathinaikos'un geleceği ve takımın teknik direktörlük koltuğu için spekülasyonlara yol açarken, futbolseverler ve kulüp taraftarları bu süreci merakla takip etmeye devam ediyor.


cerenpeksen@haber365.com