30.04.2024-14:08 (Son Güncelleme:30.04.2024-14:08)

Beşiktaş’taki Nusret restoranına 1 ayda ikinci silahlı saldırı yapıldı

İstanbul'un gözde semti Beşiktaş'ta bulunan ünlü şef Nusret Gökçe'ye ait olan Nusret restoranı, son bir ay içerisinde ikinci kez silahlı saldırıya uğradı.

Gece saatlerinde meydana gelen olayda, motosikletli kişilerden oluşan bir grup, Nusret isimli et restoranına silahlı saldırı düzenledi. Ancak, saldırıda restorana değil yanındaki bir bankaya isabet etti. Neyse ki, olay esnasında restoranda bulunan ve dışarıda bulunan herhangi bir kişiye zarar gelmedi.

Polisin hızlı müdahalesi

Olayın ardından Beşiktaş polisi, saldırganları takibe aldı. Ancak, saldırganlar polise uymayarak kaçmayı başardılar. Polis ekipleri de saldırganların peşinden birkaç el ateş açarak müdahale etti. Ancak, saldırganlar izlerini kaybettirmeyi başardılar. Olayın ardından polis, saldırganları yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

Geçtiğimiz ayki saldırıya benzerlik

Bu olay, geçtiğimiz ayın başlarında yaşanan benzer bir saldırının ardından gerçekleşti. 21 Mart tarihinde de Nusret restoranı benzer bir saldırıya hedef olmuş, ancak olayın failleri daha sonra çeşitli yerlerde yakalanmıştı. İstanbul ve Antalya'da toplam beş şüpheli gözaltına alınmıştı.

Olayla ilgili detaylı soruşturma devam ederken, polis ekipleri delilleri toplamak ve saldırganları bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu son olay, Beşiktaş semtindeki güvenlik endişelerini arttırırken, Nusret restoranının da güvenlik önlemlerini gözden geçirmesi bekleniyor.


cerenpeksen@haber365.com