05.09.2019-16:10 (Son Güncelleme:05.09.2019-16:05)

Şampuan Kokusu Nasıl Kalıcı Olur?

Şampuanın kokusunu özel olarak seçmiş olabilirsiniz. Ancak birkaç saat sonra koku yok olacaktır. Kokuyu daim kılmak için bunları yapmanız gerekmektedir.

Kokusunu çok sevdiğiniz şampuanınızın kokusu hemen gidiyor mu? O zaman şampuan kokusunu kalıcı hale getiren bu yöntemleri dikkatli okuyunuz.

ŞAMPUAN KOKUSU NASIL KALICI HALE GETİRİLİR?

Farklı bir koku katmak, şampuanın kokusunu örter. Üstelik saçları yeniden durulamak, şampuan kokusunun daha çok yok olmasına sebep olur. Şekillendirme malzemeleri genellikle ağır kokular barındırır, bu da şampuan kokusunu gizledikleri manasnıa gelir. Şekillendirme malzemeleri gerekliyse, şampuanla uyumlu ve kokunun uyuşmasını mümkün kılan birini bulun. Saçlara püskürtüldüğünde parfüm ve kolonyalar kalıcı olsa da bundan uzak durun. Şampuan kokusunu gizleyecektir. Bunun yerine nabız noktalarını yalnızca bileklere ve boyuna püskürtün. Havaya sıkmayın ve içinden de geçmeyin.

Sigara dumanı, araba egzozu ve kuvvetli kokular benzeri çevresel kirleticiler saça yapışarak şampuan kokusunu örter. Kirletici ile temas ne kadar fazlaysa, saç kokusunu o kadar çok çeker. Sigara içen kişinin yanında durmak, mutlaka saçınızdaki şampuan kokusunu hepten örtecektir. Şampuan kokusu, ne kadar farklı kokular ve kirletici maddelerden kaçınıldığına bakılmaksızın zamanla yok olur. Şampuan kokusunu taze tutmak amacıyla dışarıya çıkmadan evvel saçınızı yıkamak en mantıklısıdır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.


DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr