06.12.2021-10:02 (Son Güncelleme:06.12.2021-10:13)

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe'nin Yapılanması Hakkında İddialı Yorumlar Geldi!

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında galip geldiği Çaykur Rizespor karşılaşması ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Fenerbahçe-Çaykur Rizespor karşılaşmasında sarı lacivertliler golcü oyuncusu Serdar Dursun'un hat-trick yaparak yıldızlaştığı karşılaşmada rakibi Çaykur Rizespor'u 4-0'lık skorla sahadan silmeyi başardı.

KANARYA DERİN BİR NEFES ALDI

Keyifli karşılaşmanın ardından Fenerbahçe kötü gidişatını durdurarak taraftarı önünde derin bir nefes almayı başardı.

RIDVAN DİLMEN'DEN İDDİALI FENERBAHÇE YORUMU

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin 4-0 galip geldiği Çaykur Rizespor karşılaşması ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Appiah ve Anelka’lı kadrodan sonra gördüğüm en güçlü kadro. Ve 3-4 seneyi forse edebilecek bir kadro. Fenerbahçe’nin 1-2 yıl içerisinde forse edeceğini, diğer kulüpler eğer çok güçlenmezlerse çok güçlü bir Fenerbahçe’nin doğru transferlerle 2-3 seneye ligde ağırlığını koyma ihtimalini yüksek görüyorum. İyi bir kadrosu var Fenerbahçe'nin. Ferdi'nin Milli Takım'da oynama işini büyüklerin de araya girerek çözmesi lazım. Çok fazla yerde oynayabilen bir futbolcu. Sezon başında Ferdi'nin oralarda oynayamayacağını düşünüyordum ama oynuyor. Geliştirdi kendisini. Hemen hemen ilk kez Mesut Özil ile Pereira'nın mutlu bir şekilde maçı bitirdiklerini gördüm. Serdar Dursun, fazlasıyla işini yaptı. Ofsayta düşmeyen bir futbolcu. Bir pozisyonda kaleciyi çalımlarken, savunma topu aldı. Kalktı, hemen topun peşine düştü. Oyun içinde kalmak isteyen bir oyuncu. Her eve lazım bir santrfor görüntüsü izliyoruz. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr