20.12.2018-17:12 (Son Güncelleme:20.12.2018-17:11)

PFDK, Süper Lig Devlerine Acımadı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), içlerinde Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un da bulunduğu 8 Süper Lig takımına çeşitli cezalar verdi.

TFF resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, PFDK’nın, taraftarlarının sebep olduğu çirkin ve kötü tezahürat sebebiyle, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Medipol Başakşehir ve Bursaspor'un bazı tribünlerindeki elektronik biletleri bloke ettiği belirtildi.

PFDK, Galatasaray'a taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat sebebiyle 20 bin TL, flaş röportaja oyuncu ve antrenör katılımı sağlanmaması nedeniyle 30 bin TL, basın toplantısına antrenör katılımı sağlanmamasından ötürü 30 bin TL olmak üzere toplamda 80 bin TL para cezası kesti. Galatasaray’ın yanı sıra Beşiktaş-Trabzonspor derbisinde yapılan kötü tezahüratlardan dolayı Beşiktaş’a 50 bin TL, Trabzonspor’a da 75 bin TL para cezası verildi.

Kurul ayrıca, kırmızı kart gören Evkur Yeni Malatyasporlu Sadık Çiftpınar ile Antalyasporlu Diego’ya da 2'şer maç men cezası verdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr