11.07.2020-10:01 (Son Güncelleme:11.07.2020-09:57)

'Ona Gelen Transfer Tekliflerini Sakın Kabul Etmeyin'

Kasımpaşa maçında attığı golle yıldızlaşan Güven Yalçın, Sergen Yalçın'ın en fazla güvendiği oyuncuların başında yer alacak.

Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül'ün ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıktığı maçta 2-1 geriden gelerek Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup etmeyi başaran Beşiktaş'ta, Güven Yalçın'ın galibiyet golünü atması herkesi mutlu etti.

GÜVEN YALÇIN İÇİN GELEN TRANSFER TEKLİFLERİNİ KABUL ETMEYİN

Milliyet Gazetesi'nden Serdar Sarıdağ'ın haberine göre; Teknik Direktör Sergen Yalçın daha önce yönetimle yaptığı görüşmede, "Gelen teklifleri kabul etmeyin. Güven'i bir yere bırakmam. O çok daha iyi yerlere gelecek" ifadelerini kullanmıştı. 90'da attığı güzel golle Sergen Yalçın'ı haklı çıkartan Güven'e, siyah-beyazlı taraftarlar da sahip çıktı.

TAKIMA BİR GOLCÜ DAHA ALINACAK

Siyah-beyazlı yönetimin de, Fransız kulüplerinin yakın takibi altında olan ve daha önceki transfer döneminde de teklifler alan genç oyuncuyu çok cazip bir rakam olmadığı sürece satmayacağı aktarıldı. Bu sezon gol bölgesinde yaşanan sıkıntılar nedeniyle gelecek dönem hücum hattını sağlam tutmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, Güven'i bırakmaktan öte kadroya başka bir golcüyü daha dahil etmenin planlarını yapıyor.

GÜVEN BEŞİKTAŞ'TAN AYRILMAYA SICAK BAKMIYOR

Güven'i hem kanatlarda hem de forvette oynatan Teknik Direktör Sergen Yalçın, bu oyuncunun ekstra çalışmalar yapmasını da memnuniyetle karşılıyor. Attığı golden sonra karın kaslarını göstererek kendisi hakkında "kilolu" eleştirilerine yanıt veren yetenekli oyuncu, Beşiktaş'tan ayrılmaya sıcak bakmıyor.

MİLLİ TAKIMDA ŞANS BULMAK İSTİYOR

Bireysel çalışmalar yaparak oynamadığı dönemde fiziksel açıdan formda kalmayı başaran Güven Yalçın, sadece Beşiktaş değil, A Milli Takım'da da düzenli şans bulmak istiyor. Şenol Güneş döneminde Beşiktaş'taki hat-trickleri ile dikkat çeken Güven'in yakın çevresine yine aynı seviyeye gelerek, ay-yıldızlı ekibe dönmek istediğini söylediği de kaydedildi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr