02.04.2020-09:56 (Son Güncelleme:02.04.2020-09:50)

Milli Karateci Evde Temizlik Yapıyor

Coronavirüs salgını sebebiyle çoğu spor dalında mücadele eden sporcular evde çalışırken, milli karate sporcumuz Meltem Hocaoğlu Akyol da farklı bir çalışma tarzıyla öne çıktı.

Coronavirüs sebebiyle 1 sene ileriye ertelenen Tokyo Olimpiyatları'nda Türkiye'yi karatede +61 kg'de temsil edecek ilk kadın karatecimiz Meltem Hocaoğlu Akyol, özel açıklamalar yaptı.

Olimpiyat hedeflerini 1 sene ertelediklerini söyleyem Meltem Hocaoğlu, "Ülkemin bayrağını +61 kiloda temsil edecek ilk kadın sporcusuyum. Bununla birlikte 2021 yılında yapılacak olan Tokyo Olimpiyatları'nda biz hayallerimizi sadece 1 sene erteledik. Onlardan vazgeçmedik. Bu çalışmalar için evde farklı bir metot uyguluyorum. Siz de benimle birlikte bu hareketleri yapın ve evde, hayatta, sağlıklı kalın" ifadelerini kullandı.

YER BEZLERİYLE AÇMA GERME

Yetenekli karate sporcusu, coronavirüs sebebiyle antrenmanlarını da evinde devam ettiriyor. Yer bezleriyle açma germe hareketleri gerçekleştiren Akyol, "Böylece evin her yerindeki tozları süpürerek, kendimizi koronavirüse karşı ekstra koruyabiliriz" diye konuştu.
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr