29.04.2021-21:35 (Son Güncelleme:29.04.2021-21:35)

Mecnun Otkaymaz Avrupa Hedeflerini Açıkladı!

Spor Toto Süper Lig'in 38. Haftasında Demir Grup Sivasspor evinde Yeni Malatyaspor'u konuk ettiği karşılaşmada sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılırken Avrupa macerası için hedefini sürdürdü.

Demir Grup Sivasspor haftalardır Spor Toto Süper Lig'de yükselişini sürdürerek son haftalara yaklaşılırken Avrupa umudunu devam ettirdi.

Yeni Malatyaspor karşılaşamsının ardından mikrofonların başına geçen Demir Grup Sivassopr Başkanı Mecnun Otyakmaz, yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Bugün bizim için 5. olma yolunda çok önemli bir karşılaşmaydı. Yine Malatyaspor için de düşme kalma mücadelesinde önemli bir virajdı. Biz kendi adımıza bugün maçı çok istediğimizi gösterdik aslında. Son tercihlerimizde biraz daha akıllı olabilseydik maçı çok önceden koparmış olacaktık ama yine son dakikalarda gelen ve bütün yıl çok az faydalanabildiğimiz Jorge Felix’ten gelmesi yine bizim ayrıca bir mutluluk oldu. Hem takımımızı hem de Felix’i ayrıca kutluyorum ve tebrik ediyorum. Pandemi meselesi bizi çok yıprattı. Kalecimize bile oyuncu forması yaptırmıştık. O durumlardan bu durumlara geldik. Bu süreç böyle olmasaydı daha iyi olabilirdi. Şimdi önümüzde 5.’lik hedefi var, onun için de gerekli mücadeleyi veriyoruz. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr