20.11.2021-15:03 (Son Güncelleme:20.11.2021-15:13)

Master Chef Türkiye'nin Jüri Üyelerinden Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Tahmini!

Master Chef Türkiye programının şefleri Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ile ilgili tahminlerde bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Pazar günü saat 19:00'da NEF Stadyumu'nda oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin nasıl sonuçlanacağı merak içerisinde beklenirken sevilen televizyon programlarından biri olan Master Chef Türkiye'nin şefleri derbinin nasıl sonuçlanacağı yönünde tahminlerini açıkladı.

TÜRKİYE'NİN SEVİLEN ŞEFLERİNDEN DERBİ YORUMU

Master Chef Türkiye'nin juri üyeleri Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ile ilgili yapmış olduğu tahminlerde ;

Somer Sivrioğlu, Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ile ilgili tahmininde ;

' Galatasaray derbilerine Fenerbahçe çok farklı hazırlanıyor. Galatasaray da tabii ki öyle ama.. Galatasaray derbilerine eğer Fenerbahçe iyi giriyorsa, sonrası kötü oluyor. Fenerbahçe derbiye kötü geliyorsa sonrası iyi oluyor. İnşallah bu bizim toparlanma, kendimize gelme maçımız olur. Mesut'un bu maçta çok iyi bir çıkış yakalayacağını ve bundan sonra da takımı sürükleyeceğini umuyorum. Fenerbahçeli olunca zaten. Bizim hayatta en çok yaptığımız şey ummak oluyor. Bu seferki umudumuz da Mesut'la beraber.Ben 2-1 Fenerbahçe alır diyorum. ' ifadelerini kullandı.

Mehmet Yalçınkaya ise derbi ile ilgili yapmış olduğu tahminde ;

' Fenerbahçe'yi çok güzel ağırlayacağız burada. Ağırlayacağız ve yeneceğiz tabii ki. Ama önce çok harika bir şekilde ağırlayacağız. İkisinden biri olmayınca ligin tadı çıkmıyor. Biz de almak zorundayız, Fenerbahçe de almak zorunda. Ben zor olacağını düşünüyorum ama ibreler bizden yana. Bizim şimdi son vuruşlarımız sıkıntılı olduğuna göre 1-0 gibi alırız. ' açıklamalarında bulundu.

Master Chef Türkiye'nin İtalyan şefi Danilo Zanna ise dev derbi ile ilgili yapmış olduğu yorumlarda ;

' Ben tarafsız olduğum için, daha net söyleyebiliyorum. Fenerbahçe'de bir sıkıntı var, antrenman sıkıntısı var. Galatasaray, Avrupa dışında, lig için yeterli bir performans gösteremiyor. Ben sonuç vereyim, garanti, %100, 1-1 biter. Galatasaray hiçbir türlü gol atamıyor. Fenerbahçe gibi bir takım inanılmaz yoruluyor. Bence inanılmaz dengeli bir maç olacak. Gerçekten kafa kafaya gidecek. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr