02.04.2021-18:24 (Son Güncelleme:02.04.2021-18:24)

Manchester City Forvet Bulamıyor

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin Teknik Direktörü Pep Guardiola, bir forvet transferine ihtiyaç duydukları ancak astronomik rakamlar nedeniyle transferi gerçekleştiremediklerini söyleyerek isyan etti.

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, transfer piyasasının pahalılığından şikayet etti. Başarılı hoca, "Bu fiyatlarla asla santrfor alamayız. Ödeme yapabilmemiz imkansız. Bütün kulüpler zor durumda ve biz bir istisna değiliz. Bugünden bakınca; santrfor alamama ihtimalimizin, alabilme ihtimalimizden daha yüksek olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Ekonomiyi vuran pandemi, dünyanın en zengin kulüplerinden Manchester City'yi de etkiledi. Agüero'nun ayrılmasının ardından forvete Haaland'ı getirieceği konuşulan İngiliz devinin hocası Guardiola, bu konu hakkında bir açıklama yaptı. Başarılı teknik adam, 200 milyon eurolara çıkmanın hayal olduğunu söyledi

Ada takımının teknik patronu, "Piyasadaki bu fiyatlarla asla santrfor alamayız. Bu paraları ödeyebilmemiz imkânsız. Bütün kulüpler zor durumda ve biz bir istisna değiliz. Bugünden bakınca; santrfor alamama ihtimalimizin, alabilme ihtimalimizden daha yüksek olduğunu düşünüyorum" dedi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr