03.10.2019-20:53 (Son Güncelleme:03.10.2019-23:56)

MAÇ SONUCU: Trabzonspor 2 - 2 FC Basel

Trabzonspor, EUFA Avrupa Liginde karşılaştığı İsviçreli rakibi FC Basel ile 2-2 berabere kaldı. 20'de Widmer'le geriye düşen Ünal Karaman'ın öğrencileri, 26'da Abdulkadir'le eşitliği yakaladı, 78'de Sosa ile öne geçti. Skoru korumayı başaramayan temsilcimiz, 80'de Okafor'a engel olamadı ve 1 puan alabildi

UEFA Avrupa Ligi’nde 5 yıl sonra gruplara kalan ancak macerasına Getafe yenilgisi ile başlayan Trabzonspor, İsviçre ekibi Basel ile karşı karşıya geldi.

Avrupa gruplarında uzun bir aradan sonra taraftarının önüne çıkacak Trabzonspor, güçlü rakibini mağlup ederek C Grubu’nda ilk 3 puanını hanesine yazdırmak istiyordu.

Medical Park Stadyumu’nda oynanan kritik karşılaşma 2-2'lik eşitlikle sona erdi. Trabzonspor'un golleri 26'da Abdulkadir Parmak ve 78'de Sosa'dan geldi. Konuk ekip Basel'in sayılarını ise 20'de Widmer, 80'de Okafor attı.

Grupta oynanan diğer maçta Getafe, deplasmanda Krasnodar'ı deplasmanda 2-1 mağlup etti.

2. haftası geride kalan C Grubu'nda Getafe 6 puanla liderliğini sürdürdü. Basel 4, Trabzonspor 1 puana ulaşırken, puansız Krasnodar son sırada kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR:

Basel maça iyi başladı. Henüz ilk dakikada ceza sahasında topla buluşan Bua, kaleye şutunu gönderdi. Top üstten auta çıktı.

5. dakikada Basel ceza sahasının hemen gerisinde topla buluşan Sturridge, sol ayağıyla topa vurdu. Fakat, top farklı şekilde dışarı çıktı.

17. dakikada Trabzonspor, gole çok yaklaştı. Kullanılan kornerde Omlin, boşa çıkınca arka direkte Campi vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı.

GOL | Basel, 20. dakikada Trabzon deplasmanında öne geçti. Kullanılan köşe vuruşunda savunmadan ileri çıkan Widmer, ön direkte iyi yükseldi ve kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. 0-1

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr